vrijdag 28 juni 2024

de NAVO behoeft een betere secretaris-generaal

                  In mei 1940 slaagden de Duitsers er niet in om de vesting Holland te veroveren en daar Berlijn gevreesd zal hebben voor Britse versterkingen werd besloten tot terreur met het bombardement op Rotterdam. Ook Rusland kan leiders produceren die niet vies zijn van terreur en daarom is het raadzaam om in Europa demilitarisering te zoeken. Hetgeen bovendien enorm veel geld scheelt. Bijvoorbeeld is een neutraal blok van Scandinavië plus Benelux denkbaar en kan er wapenstilstand komen in de Oekraïne met een tussenrepubliek in het door de Russen bezette gebied tot na Poetin. Dat is voor de bevolking verkieslijker dan doorgaan met elkaar doodschieten. Daarom moeten de voorgedragen secretaris-generaal van de NATO en die vrouw met egoïstisch zes kinderen aan de kant gezet worden, want zij zoeken niet naar vrede. Zij weten niet van werkelijke beschaving en verwelkomen een Oekraïne met schandelijke bio-industrie, die zij ook in eigen gebied weigerden teniet te doen. Onbekwaam zijn zij om het algemeen welzijn te bevorderen.
Wereldwijd is er verplichte DNA-registratie nodig om sancties te kunnen nemen tegen overbevolking, de daaruit voortkomende landhonger te beteugelen en niet nog meer de dieren in het nauw te brengen. De NAVO is om te vormen tot een Democratische Alliantie op onze Planeet, waar staten die de mensenrechten respecteren bij mogen om samen de anderen afbreuk te doen tot dat deze zich hervormen. Kwalijk is dat de NATO verstek laat gaan bij het uitschakelen van de Hamas en de Hezbollah terroristen; toelaten van het gijzelprogramma vindt al navolging. Een eeuw geleden woonden er op de Westbank wat Arabische moslims, waar door buitenlandse agressie de joodse natie moest wijken. Enkele heren in West-Europese hoofdsteden trokken met hun beperkte inzicht grenslijnen in het Midden-Oosten, maar daar kan geen rechtspositie op gebouwd worden. Opgestookt zorgden de moslims voor een bevolkingsexplosie om de joden in zee te drijven en een geheel nieuwe Palestijnse staat binnen de moslim-oema te stichten. Het is dwaas om daarin mee te gaan en zonder uitstel moet de Nederlandse ambassade naar Jerusalem verplaatst worden als erkenning dat er van de zee tot de rivier slechts Israël bestaat. Wel lijkt autonomie voor de Westbank mogelijk met maximaal eenderde van de bevolking joods en in overig Israël idem hoogstens eenderde arabisch. Ook zijn er nu zoveel Israëli's dat enige terugkeer van Arabische vluchtelingen geen problemen hoeft op te leveren. Maar daarbij te betrekken is het vluchten van joden uit de Arabische wereld.
Gijzelen zoals Hamas doet is een zwaar misdrijf. Het Rode Kruis faalt in onderzoek en het nog zittende kabinet te Den Haag glimlacht tegen de baas van Qatar, die gastvrijheid verleent aan de leider van de Hamas criminelen. Kortom behoeft de NATO een betere secretaris-generaal met duidelijke initiatieven, anders dan Biden, om de kwesties Oekraïne en moslim terreur op te lossen. Hierbij kunnen helpen wetenschappers in een ARK op het water tussen het Centraal Station van Amsterdam en het Scheepvaartmuseum. Dat zet Amsterdam beter op de internationale kaart dan drie miljard voor een overbodige enge tunnel onder de belastingontduikers op de Zuid-As, waarin je niets van onze hoofdstad ziet. Alsof haar wapenspreuk slechts een doekje voor het bloeden is.

Geen opmerkingen: