zaterdag 29 juni 2024

presidentiële initiatieven

                                 De politieke partijen willen uw buiken enorm vullen, hebzucht tegemoetkomen met steeds meer Aardse goederen, ons welvarend vet maken. Zij het dat er verschil is qua handelen teneinde bepaalde delen van de bevolking te bevoordelen boven anderen. Alleen de Partij voor de Dieren heeft de ogen open om onze stemloze medeschepselen voldoende te gunnen; hoewel een miljoen woningen erbij in Nederland daar mee strijdig en het partijprogramma derhalve drastisch te wijzigen is. 
De regenten in Den Haag die al aan een vierde stropop premier toe zijn, niet onder, niet naast, maar boven hun stropop koning, blijken niet beter te weten dan dat het hoort om meer, meer, meer te krijgen. En vinden volop steun bij de bevolking. Meer geldt overigens niet zozeer in hun optiek voor de pinaarders in Suriname en dezen moeten maar tevreden zijn met een slavernijmonument. Maar net als uit de grote stad een goede regering zorgt voor een geldstroom richting het armere platteland is het geboden om uit de West-Europese metropool over te hevelen naar gindse streken met een twintig mensen per vierkante kilometer na aftrek van het gebied dat samen met het Amazone-oerwoud te reserveren is voor wilde flora en fauna. Geld naar Suriname kan op een slimme manier naar een sabbatsdorp op de duizend meter hoge Tafelberg met aangenaam klimaat. 
De Haagse oligarchie krijgt het zwaar en verdwijnt deels als wij een bekwame president voor onze Republiek kiezen. Die moge te berde brengen of de Schepper het zo bedoeld heeft als de oude politici willen. Er bestaat immers evolutie ook geestelijk en om geen zombie of automaat te worden is het doormaken van lief en leed nodig. Op Zijn boerderij planeet Aarde ziet God toe dat er allerlei uitspruit, groeit en bloeit en nuttig of te verwerpen wordt. Zijn boodschapper de Messias heeft ons dit bericht, andere bron hebben wij niet. God als de Grote Geest zonder lichaam is van ons uit niet kenbaar, maar dat de Christus alle macht gegeven is valt prima te geloven omdat zijn leer van de barmhartige Samaritaan geaccepteerd wordt. Zo'n gekozen president moet dus in zijn programma niet het materiële vooropstellen, want dat is miskenning van de aard van het beestje mens. Help de kandidaten bij het schrijven van een programma en zie daarin toe dat de miljardairs gepakt worden. Afromen richting Onze Schatkist is niet moeilijk, zeker ook uit Monaco, want de meerderheid moet willen de macht van het geld te spreiden tot een ondergeschikt niveau. Maar dat is niet het belangrijkste want school en universiteit van de staat hebben taak om de kinderen op te voeden tot barmhartige Samaritanen aangezien ouders het laten afweten en liever voetbal kijken. 

Geen opmerkingen: