donderdag 17 oktober 2024

kopietjes

Werkgroep Verschoningsplicht voor rechters,
                                                                                        Geen enkele goede wet en idem Verdrag beoogt om rijke lieden te bevoordelen met omgekeerd benadeling van de fiscus die een noodzakelijke instelling is ten dienste van het volk. Constructies daartoe via gaten in de regelgeving zijn verwerpelijk en moeten strafbaar gesteld worden. Echter verzuimen nederlandse rechters hier volop. Dat is algemeen bekend terwijl er geen corrigerende maatregelen genomen worden. Die rechters ontvangen een bovenmodaal salaris en houden over. Dan zoeken zij bijvoorbeeld naar beleggingen en komen op het terrein van zwendelende grote bedrijven die belasting ontduiken en het volk, ook arme landen kwaad berokkenen. Van zulke belastingontwijking, -ontduiking profiteren beleggende rechters via hogere winstuitkering. Dit laatste is voor hen zeer prettig en ontneemt kennelijk de lust met verzaking van plicht om geheel overeenkomstig wet en Verdrag te zorgen voor eerlijke en volledige belastingheffing. Remedie zou kunnen zijn verlaging van de salarissen der rechters zodat zij niet overhouden, bijvoorbeeld tot modaal niveau, het midden tussen vaak tegengestelde belangen van bevolkingscategorieën. Wellicht beter is hen te ontslaan en de rechtbank te bemannen met eerlijke bekwame personen.

Deken Orde van Advocaten, Amsterdam
                                                                            Het zal u, indien u oplet, bekend zijn dat Nederlandse rechters als hen dat zo uitkomt wat in het buitenland heet vals en corrupt zijn. Zij voegen zich naar regenten, die het volk afhouden van deelname aan beraad en besluit zoals mogelijk via bindende referenda. Waar toch elke werkelijk vrije en volwaardige burger recht op heeft. Terwijl dat ook erkend wordt in art 1 der Grondwet, strikte gelijkwaardigheid als wet van een beschaafde natie stellend. Hetgeen alleen in een republiek mogelijk is. De jure is het onmogelijk om op eerlijke wijze dit basisartikel buiten werking te stellen en toch gebeurt het; kwaadaardig om bepaalde belangen te behartigen en om voor te trekken. 
   Met onder meer als resultaat dat de rechter te Amsterdam weigert zich te voegen naar een vonnis der Raad van State die de bobo's van de gemeente Amsterdam veroordeelde. Waarop met toekijken van rechtbank en gerechtshof B & W valse administratie gingen voeren om aan schadevergoeding te ontkomen, terwijl deelname aan verkiezingen geblokkeerd wordt. Dit is u bekend uit vorige correspondentie. 
   U kunt niet schriftelijk antwoorden want Post NL verduistert met kennelijk stilzwijgende toestemming van de Amsterdamse Rechtbank brieven. Als u een brief op de bus doet is die niet langer uw eigendom, evenmin eigendom van Post NL maar behoort toe aan de geadresseerde. De internationale postverdragen beogen duidelijk dat brieven afgeleverd worden of dat er aangegeven wordt waar die op te halen zijn, maar Post NL verduistert. Een goede Deken behartigt en meldt de misstand aan de juridische instanties en de Minister. Meer in het algemeen werkt mee aan het afzetten van de presidenten van rechtbank en gerechtshof Amsterdam, die met bestuurders een soort schadende kongsi vormen, ingaand tegen oogmerk en tekst der Wet.

Geen opmerkingen: