donderdag 18 juni 2015

recht verkrijgen


                             Per 1 juli zal mevr. Eradus aftreden als presidente van de rechtbank Amsterdam.
Het is evenwel beter om haar op staande voet de laan uit te sturen wegens plichtsverzaking. Immers geldt in de Europese Unie dat ieder toegang tot de rechter heeft. Maar aangiften van rechtzoekenden blijven dikwijls in een politiela liggen en verantwoordelijk daarvoor is de chef van de Rechtbank. Ook die van het Gerechtshof!
Men wordt aldus bedrogen door de dames en heren rechters, die kennelijk menen zelf wel te kunnen bepalen wat wet is en vrolijk afwijken van recht doen namens het volk. De Europese Unie heeft art 1 der universele Verklaring van de rechten van de mens als grondslag in Verdragen. Dit art behelst gelijkwaardigheid en automatisch derhalve recht op deelname aan beraad en besluit , waarna een ondergeschikt parlement zorgt voor uitwerking en dagelijkse controle. Wie dit saboteert en eigen groep, etc. voortrekt valt te rekenen tot het fascistische kamp, dat anderen benadeelt en onderdrukt. Natuurlijk gaat het niet om zwart of bruin fascisme maar heeft het een oranje kleurtje dat de piramidale maatschappij moet opfleuren. Zelfs de meeste dominees zijn tegen Uittocht naar werkelijke gelijkwaardigheid en verkiezen de vleespotten. 
De nederlandse justitie heeft een slechte reputatie met instemming bij regentendom, heksenprocessen, slavernij, koloniale onderdrukking en oorlogsmisdaden, afwezigheid tegenover de nazis, Srebrenice en het de hand houden boven het hoofd van over de schreef gaande politie. Daarenboven wordt niet opgetreden tegen het bevoordelen van de NL bovenlaag en benadeling van beneden-modaal en minima via aftrek hypotheekrente en pensioenpremie. Indien dit met terugwerkende kracht gecorrigeerd wordt verdwijnt de staatsschuld en kan de gelijkelijk verdelende AOW met honderden euros per maand omhoog. Dat is correctie volgens art 60 van het Verdrag van Parijs, dat een open, eerlijke markt wil en bepaalt dat ieder op zijn wens goederen en diensten kan verwerven voor dezelfde lage "prijs" als waarop die anderen aangeboden worden. Beperkende bepalingen zijn niet toegestaan. Het pensioenfondsensysteem is verworden tot een geniepige methode om geld uit de zakken van laagbetaalden over te hevelen naar wie al genoeg hebben en de rechters behoren tot deze laatste categorie. Of ga eens met de trein en merk dat de passagier naast je een goedkoper kaartje kreeg.
Vraag is wanneer en hoe verhaal op de aangerichte schade plaats zal vinden. Waarschijnlijk is hierbij hulp uit het buitenland nodig want terzake worden gewone mensen onwetend gehouden en de profiteurs zwijgen, ook al hebben zij uitdrukkelijke opdracht zoals op de universiteit om te onderzoeken, voor te lichten en oplossingen aan te dragen.

 
           

Geen opmerkingen: