vrijdag 27 november 2020

groen plus


"De dorre vlakte der woestijnen
zal zich verblijden eindeloos.
De zandzee zal herschapen schijnen
want bloeien zal zij als een roos".

                  Bobo's van de Partij voor de Dieren willen een miljoen extra huizen op landbouwgronden. Dat zal allesbehalve de instemming hebben van de meeste kiezers want je komt ruimer te zitten als de bevolkingsomvang terugloopt naar bijvoorbeeld tien miljoen en vooral de dieren hebben baat bij zulke gang van zaken. Vandaar dat verplichte DNA registratie van de wereldbevolking noodzakelijk is om sancties te kunnen nemen tegen overbevolking, onechte kinderen gelijke rechten te verschaffen en vluchtelingenkinderen terug te brengen bij hun familie, die de plicht heeft om voor hen te zorgen. De Tien Geboden reppen over den ezel sabbat gunnen en dat is tegen het bevorderen van bio-industrie voor een teveel aan consumenten.
Er verblijven bijna een miljoen marokkanen met hun oude paspoort in de Benelux. In ruil moge het nederlandse Rijk vergroot worden met een tienduizend vierkante kilometer woestijngrond tegenover de Canarische Eilanden. Om er een metropool te stichten onder onze wetgeving -anders wil er niemand naar toe-. Voor hetzelfde geld dat verdichting van de Randstad kost kunnen ginds drie prachtige steden gebouwd worden waarvan de tweede weg te geven is aan Marokko en de derde aan de West-Saharanen. Met het afvalwater kan rondom groen gecreëerd worden voor mens en dier, ook voor economische doeleinden en wetenschappelijk onderzoek. Om zo'n stuk woestijn te laten bloeien wordt van Boven van ons slechts voorziening met water verlangd. En dat is daar volop verkrijgbaar met zonne-energie. Nu de VU atheïstisch raakt zou er zelfs een christelijke universiteit kunnen komen die een handje meehelpt tot het in bloei brengen. Een wijde omgeving zal bovendien baat hebben met gindse vergroting van domein voor mens, plant en dier.
In de Achterkamertjes te Den Haag worden verscheiden miljarden euro's gereserveerd om het bestedingspatroon van welgestelden in zuidelijk Europa op peil te houden. Die lui wensen namelijk niet in kleine Fiatjes te rijden en zijn ook afkerig van belasting betalen. Er is dus best geld genoeg om niet te verspillen aan Lamborghini's of slechts Mercedessen en allicht blijft er over om vakantiedorpen te stichten op de duizend meter hoge Tafelberg met aangenaam klimaat in Suriname. Vergelijk met de Cameron Highlands in Maleisië. Ook voor hollandse schooljeugd om de tropen te leren kennen. Vier weken daar weegt op tegen twee maanden thuis in de klas. En helpt de Surinamers om los te komen van de armoe.

Geen opmerkingen: