zaterdag 25 november 2023

Leiden loopt achter

College van Bestuur Universiteit Leiden,
                                                         Studentes op uw universiteit die tegen Israël en voor een Palestijnse staat op de Westbank demonstreren zou u beter onderwijs kunnen bieden, want moslims erkennen niet onze grondwaarden als die niet overeenkomen met hun godsdienst. Zouden die meisjes hun zin krijgen terwijl de joodse natie zijn onafhankelijkheid kwijtraakt dan wordt een gat in de oema van de islam gedicht. Beter is het als de Europese Unie actief meehelpt om de westerse rechten, zozeer bepaald door het christendom en het humanisme, helpt verdedigen tegen Hamas etc. en niet toegeeft aan de wens tot stichting van een Palestijnse, een moslimstaat op de Westbank. Dit is voor arabieren ook het best omdat de Koran sec moslims niet stelt als meerderwaardig boven anderen en gezien de toestanden in de omgeving; dat onaanvaardbare idee komt voort uit latere geschriften en foutieve interpretaties. 
Lof zij God, Heer van hemel, Aard' en hel.
Bidt tot Hem, die is Eeuwig; Hij doet wel.
Toon ons Jaweh, HEERE, Allah rechte paden
met Uw gunst vermijdend kwaden. 
Onze Heer, veroordeel niet
wie vergat wat Gij gebiedt.
Maar schenk Uw hulp, als U ons leidt
krijgt voet ruim baan, wordt 't hart verblijd.

Het juridisch onderricht te Leiden is van slechte kwaliteit zoals blijkt uit het nalaten om de tegenstrijdigheid tussen non-discriminatie als in art 1 der Grondwet en dubbele nationaliteit te verduidelijken en dubbel stemrecht met ontplooiingskansen in tweelanden af te keuren. Ook valt monarchie niet in overeenstemming te brengen met dit aanvaarde en noodzakelijke artikel. In feite hebben we in Nederland een regentenmaatschappij van veelverdieners en wordt het recht op deelname aan beraad en besluit zoals mogelijk via bindende referenda gesaboteerd. Met name faalt de minister van Justitie alsook de Tweede Kamer en ligt er een taak voor de universiteit. 
De colleges economie vertonen een grote lacune, namelijk bespreking van afroming van persoonlijk vermogen boven enkele tientallen miljoenen euro's. Miljardairs ontwrichten de samenleving immers. Ook qua sterrekunde is de universiteit bepaald niet voorlijk. Die foto van een zwart gat was een compositie met een opening in de straling rond een zeer grote massa precies richting Aarde!? Moderne theorie stelt dat sinds de Schepping er overal evenveel tijd verstreken is, maar het tempo der fysische processen -ook van de wijzers van een klok- varieert naar gelang de lokale zwaartekrachtspotentiaal. Op onderstaande site meer hierover en de rus Vasily Yanchilin ware uit te nodigen voor een gastcollege voor uitleg waarom de theorie van Einstein verouderd is.
Dat de universiteitsbibliotheek niet vrij toegankelijk is moet gecorrigeerd worden in overeenstemming met de praktische kant van vrijheid van kennisvergaring. Omdat de Vrije Universiteit niet meer de christelijke grondslag heeft is het wenselijk een nieuwe universiteit te stichten, voor de achterban zowel als om het Tweede Grote Gebod te propageren, bijvoorbeeld in een stadje aan de Eemsmond, waarheen ook vliegveld Eelde verplaatst kan worden. Bovengenoemde gebreken in vooral het doctoraal onderwijs kunnen hier dan aangepakt worden en misschien is er te Leiden belangstelling voor medewerking? In Amsterdam past op het Museumplein, fraai contrasterend met het groene gras en de witte Badkuip, een grote zwarte kubusvormige moskee op pootjes waar aanhangers van de islam bijgebracht wordt dat Allah vriendelijk gezind is (het Nieuwe Verbond volgens het christendom, waarin onze status verhoogd wordt van knechten tot kinderen) en alleen Hem oordeel toekomt. 

Geen opmerkingen: