woensdag 9 maart 2016

blijven Assad's gevangenen achter?

                                     10 x knoeierij

                            De toestand bij Justitie beschouwend zijn er grondige reparaties nodig:

- Art 1 der Verklaring van de rechten van de mens wordt genegeerd en gesaboteerd terwijl zulks geen enkele wetgever is toegestaan.

- De historie van Justitie is misselijk makend.

- Hun "koning" is een ledepop wiens handtekening onder wetten daardoor geen waarde heeft.

- Als onafhankelijke macht wordt niet opgetreden tegen vervuiling van belastingheffing.

- Idem niet tegen bio-industrie; de gore brutaliteit toelatend om koeien het van de Schepper verkregen recht vers gras te vreten te ontzeggen.

- Idem niet tegen parasieten en begunstiging van eigen mensen door de overheid.

- De toegang tot de rechter wordt belemmerd.

- Er bestaat discriminatie jegens anderen verbonden aan acceptatie van twee nationaliteiten en dus met dubbele ontplooiingskansen.

- Toelaten van oneerlijk vluchtelingenbeleid. Er zijn honderdduizenden in en uit overbevolkt Syrie die liever in Nederland verblijven, idem miljoenen egyptenaren, etc. Een veerboot Griekenland-Syrie volstaat om niet bedreigde migranten terug te brengen als in gindse kuststrook geen oorlogshandelingen plaats vinden. Afghaanse tolken en klokkeluiders worden door Justitie in de steek gelaten. Groen Links is niet bekwaam; heet economische vluchtelingen welkom en bekommert zich te weinig om Assad's gevangenen. Houdt Groen Links een paar miljoen boeren-soldaten tegen die de wadden ingepolderd willen zien?

- Er is niet naar behoren bekend gemaakt welke gevangenisstraf politie en leiding hebben ondergaan inzake de onrechtmatige, opzettelijke en kwaadaardige vrijheidsberoving van een friese arts die een patient hulp verleende, zodat de schijn van valsheid resteert.

En als elfde: Hoe is dit bovenstaande mogelijk; ligt het mede aan uit de Schatkist betaald universitair onderwijs? Dat zotten, de moedertaal minachtend, het engels willen tegen wet en natie in?

                                                     Het is niet verstandig om zoveel tijd als gepland uit te trekken om "minder, minder" te behandelen. De "dader" heeft immers geen enkele kwade bedoeling noch richt hij werkelijk schade aan.

Bovenal heeft de rechter niet eigen zin te volgen maar behoort hij de wet volledig te respecteren, de beschermende wet wel te verstaan en die behoedt tegen gemene aantijgingen zoals de aanklager(s) naar voren brengen, bewerend dat Wilders discrimineert. Het is een feit dat er relatief veel marokkanen in de criminaliteit verzeild raken en ook dat een burger doorgaans niet vermag om aan te wijzen wie dat allemaal zijn. Zodat men logischerwijze en geheel in overeenstemming met de beschermende, inbegrepen voorkómende wet liever minder van die categorie tegenkomt. Toch het proces voeren getuigt niet van inzicht en daar schort het in de rechtszaal al duidelijk aan door er een portret op te hangen van een soort harlekijn die zijn van de Schepper verkregen menselijke verantwoordelijkheid inruilt voor poen en vleierij. Wij hebben kortom geen echt staatshoofd maar egoistische figuren, deels in het duister, trekken aan de touwtjes om een piramidale maatschappij in stand te houden en daarin zelf hoger te lijken. Hoe dom om niet namens het volk recht te spreken, te weten volgens art 1 der Verklaring van de rechten van de  mens welk elk volk heeft te accepteren doch dat door "Den Haag" gesaboteerd wordt. De NL Justitie heeft een lange traditie van oneerlijkheid, al in de feodale tijd, tijdens het regentendom, met koloniale uitbuiting en slavernij, in de oorlog en in Indonesie, aangaande Srebrenice. Eradus, de vorige president van de Rechtbank Amsterdam dient vervolgd te worden tot bestraffing en schadevergoeding in de vele gevallen dat toegang tot de rechter aan rechtzoekenden verhinderd werd. Dikwijls al via een la op het politiebureau; daar is de chef van de rechtbank verantwoordelijk voor. Die toegang wordt door de Europese Unie gegarandeerd en wel zonder dat men afhankelijk is van advocaat, deurwaarder, politie. De rechter laat thans enorm geknoei toe tegen het belasting betalen naar draagkracht, de basiswet die het volk wil en welke strikt gerespecteerd moet worden. Dat de Zuid-as floreert, uit arm Afrika naar verluidt middels belastingtrucs 4 x zoveel geld haalt dan er aan ontwikkelingshulp en uit collectes heen vloeit, komt door slechte rechters die allang de laan uitgestuurd hadden moeten worden. Toevoeging van juristen in loondienst bij de rechtbank voorkomt waarschijnlijk veel gepruts. Reflecteer over de overmatige begunstiging van lieden bij de overheid, het lijkt op nieuwe feodaliteit voor de rest. Wil het land er echt op vooruit gaan dan is roulatie nodig, zeg na acht jaar betaald gekregen te hebben uit de Schatkist de beurt aan een ander. Dit geldt voor presidenten, kamerleden, professoren, ambtenaren en zelfs politie want orde handhaving moet weer primair taak van het volk worden, net als vroeger. Dat scheelt afglijden van autoriteiten en politie naar fascisme.

Als Wilders op momenten van vol verstand uitspraak doet van minder, minder EU is dat wegens de vrees voor slechte behartiging der landsbelangen te Brussel. Men kan dit wijten aan gebrek aan kennis. Dat geldt ook in zekere zin ten aanzien van het "verbranden van de Koran", want dit boek valt te lezen als een serie preken om goede strijd te voeren tegen vermeende slechterikken en dwarsliggers. Terwijl een aanvulling zoals de christenen op het Oude Testament hebben in het Nieuwe (Verbond, dat onze status verhoogt van "knecht tot kind") ontbreekt. Wie wil er geen doodsstraf voor rechters in Teheran die homo's ophangen? Op het Museumplein te Amsterdam ware een staatsmoskee te bouwen voor onderricht over art 1.

Helaas is Nederland ondanks gevoerde propaganda geen rechtsstaat want art 1 der Verklaring, grondslag der EU Verdragen, afgezwakte versie van het bijbelse Tweede Grote Gebod - respecteer en help de ander want hij is als jijzelf- houdt vanwege de erkende gelijkwaardigheid automatisch deelname in aan beraad en besluit. Zoals uitvoerbaar via bindend referendum over hoofdzaken, waarna een ondergeschikt parlement zorgt voor uitwerking en controle. Het art staat voor beschaving en is absoluut ook geldig voor moslims, want profeet Mosa kwam van de hoge berg af met de grond leggende Tien Geboden. Het samenvattende Eerste Grote Gebod behelst onder meer de ezel sabbath gunnen, ontspannen rondscharrelen in een natuurlijke omgeving. Derhalve weg met de smerige bio-industrie en zie hier dus elementaire zaken waar de rechters "niet aan toe komen". Lees die niet willen behandelen om correctie te bewerkstelligen en daarom is vervanging noodzaak. Merk voorts op dat de rechterlijke macht onafhankelijk hoort te zijn en zich als zodanig moet gedragen, hetgeen optreden vereist om levenslang parasiteren van miljonairs te stoppen. Dat is immers een soort dieverij en als de veelverdieners van het parlement dat OK vinden mag de rechter daar helemaal geen boodschap aan hebben. Actueel is dat "vluchtelingen" medemensen bedreigen en de rechter passief blijft. Ginds is er enorme overbevolking en bij ons is er een club voor Tien Miljoen (maximaal); minder, minder dus. Goede wet is voldoende duidelijk: het gebod -gun het de ander om zijn standpunt naar voren te brengen- laat geen enkele twijfel toe. Het gaat in het onderhavige niet om verbod het woord minder te gebruiken en de rechter verdoet zijn tijd als hij bezig wil zijn gaatjes voor omzeiling te zoeken.


Geen opmerkingen: