vrijdag 19 augustus 2016

straks zondvloed

Babel, Folia, Ad Valvas, PC,

prijs-vraag

                          Studenten UvA, VU, .........,

Het is eenvoudig genoeg om zeegaande migranten terug te brengen en nu IS bijna verslagen is zal de auto het weer ruimschoots winnen bij het berokkenen van voortijdige eindes. Maar als jongeren niet meer geïnteresseerd zijn in hun Schepper en Zijn Messias -die bericht over verhoging van onze status tot "kind" (voorheen knecht)- dan valt Zijn bescherming weg. Over enige tientallen jaren, als de nu nog gelovigen in de hemel zijn aangekomen, trekken er wellicht honderden miljoenen boeren-soldaten naar Europa uit met miljarden overbevolkte zuidelijke streken. Een intussen moslim-universiteit geworden VU houdt dat heus niet tegen. Op onderstaande site een schets hoe in 1 nacht Nederland overrompeld kan worden. Dat daarin vooral de Friezen het loodje leggen is misschien nog niet zo erg, doch houdt rekening met algehele ethnische zuivering, massamoord als in de tijd van Julius Caesar. Het is zinvol om te trachten niet al te slechte relaties te onderhouden want in het Paradijs zul je met iedereen vriendschappelijk moeten omgaan. De meest smerige vijand belandt uiteraard in de hel maar als jij daar op je rug verschrikkelijke jeuk hebt wil hij misschien even krabben wanneer je zelf de handen vol hebt aan het afweren van duivelmuggen zo groot als konijnen. Scandinavie maakt nog de meeste kans om aan de invasie te ontsnappen wegens de steile rotsen aan de kusten en omdat bruine en zwarte zuiderlingen het er te koud zullen vinden. Idem de groningers en drenten die wegens armoe bovenop de aardgasbel hun autonome deelrepubliek uitroepen en ter verdediging ieder militaire vorming geven.

Samengevat dus over pakweg twintig jaar einde prettige welvaartsstaat! Om dan HERE, Here te roepen lijkt een tikkeltje te laat. Wie geluk heeft zal in de overgenomen villa's mogen bedienen en schoonmaken en vanwege zulke gijzelaars mag Amerika niet bombarderen. Het kan ook zijn dat een radio-actieve wolk vanuit Londen zich over onze contreien verspreidt. Als de grond bezet of radioactief wordt is het vermoedelijk beter de zee weer binnen te laten. Wat dan met het gespaarde duizend miljard pensioen vermogen? Stuur je verhaal met ideeën op; inbegrepen evt TIJDIG OPMAKEN van al dat geld, want het betreft immers aanspraken en als er straks niets meer te halen valt.... Verzin iets anders dan "feesten" (werkwoord), pens mesten, drugs. Let op dat er eerst verrekening komt volgens het belasting betalen naar draagkracht, dat heel vals door de welgestelden met aftrekregelinkjes doorkruist werd. God heeft dit wel in de gaten en zal velen vooraan in de kerk toch naar de hel sturen*. Als die overbevolkt raakt en de duivels uitwijken moeten naar de Aarde wordt het hier helemaal een mooie boel.

              * Plus allen die onrein voedsel tot zich nemen, van de bio-industrie eten. Ook u, indien den afwasser zijn loon niet gunnend en liever de wereld met plastic vervuilend.

         

Geen opmerkingen: