vrijdag 6 januari 2017

vals, NRC next?

     waar of niet waar AD MMXVII

Vals, bedriegend zijn het kabinet, het parlement en de Justitie, negerend dat de Europese Unie art 1 der Verklaring van de rechten van de mens als grondslag van Verdragen heeft. Dus is dit art absoluut geldig ook in Nederland. Het tekent gelijkwaardigheid met automatisch recht op deelname aan beraad en besluit zoals via bindende referenda over hoofdzaken, waarna een ondergeschikt parlement zorgt voor uitwerking. Bijpassend is slechts de republikeinse staatsvorm en niet een geestelijk lijk dat men in Den Haag koning noemt.

Vals, bedriegend zijn de Besturen en Toezichthouders van universiteiten waar men engels als voertaal bezigt. De wet gebiedt onderwijs in het nederlands, niet in een vreemde taal voor een select gezelschap dat die taal meester is en zeker niet voor vreemdelingen met achterstelling van eigen volk door de toegang tot het Internet in de wetenschappelijke bibliotheken voor afgestudeerden met abonnement zeer schadend te beperken. Het belasting betalende volk bekostigt het onderwijs en heeft recht op (de resultaten van) het onderwijs in de eigen taal. Overmatig betaalde professoren in een voor het leven beschermde positie passen niet als er vele tot kennisoverdracht bekwame mensen voor de poort staan.

Bovenmodaal speelt vals door te profiteren van aftrek pensioenpremie en zo het belasting betalen naar draagkracht, dat het volk wil, te doorkruisen. Het pensioenfondsensysteem is verworden tot een geniepige methode om geld uit de zakken van laagbetaalden over te hevelen naar wie al genoeg hebben, behalve om hun hebzucht te stillen. Bij afschaffing met terugwerkende kracht vloeien er honderden miljarden euro's in de Schatkist, verdwijnen staatsschuld en couponknippers en kan de gelijkelijk verdelende AOW met honderden euro's per maand omhoog. Dit stimuleert de economie; ook worden enige miljarden bespaard aan administratie en hebberige adviseurs, terwijl echte ondernemers meer speelruimte krijgen, niet gehinderd door eisen van op woekerwinst beluste managers der pensioenfondsen bij het geld uitlenen.

Politie en Justitie raken fascistisch met meer dan 14000 onrechtmatige aanhoudingen, vrijheidsberovingen in een jaar. Vervanging der presidenten van rechtsinstellingen door bekwame eerlijke personen is daarom nodig. Jongeren behoeven militaire opvoeding, gelijk vroeger ridderzonen kregen, om hoofd en handen te leren gebruiken in tijd van nood en te helpen bij handhaving van normale orde.

Geen opmerkingen: