vrijdag 22 augustus 2014

herhaling universele grondwet

art 1
 
Rutte wil ons wijsmaken dat er tegen discriminatie opgetreden wordt. Hij spreekt onwaarheid want laat uit onze Schatkist tonnen overmaken naar lieden die menen meer te zijn dan een ander. Daarvoor zal hij, loopjongen van egoistische conservatieven, verantwoording moeten afleggen. Want de Europese Unie, waarvan wij burger zijn, heeft als grondslag art 1 der universele Verklaring van de rechten van de mens. Dit art valt te beschouwen als een verzwakt afgietsel van het bijbelse Tweede Grote Gebod, dat toch het summum van beschaving weerspiegelt en geheel in strijd is met het egocentrische kapitalisme. Het Eerste Grote Gebod keert zich tegen bio-industrie dat het werk van de Schepper aantast. Merk op dat in de Tien Geboden het dier uitdrukkelijk rustdag toegekend wordt, vrij van produceren en met ontspannen rondscharrelen in een natuurlijke omgeving.
Staatsgezag behoort gegrondvest te zijn op art 1, de universele grondwet en elke burger is medeverantwoordelijk dat van dit art niet afgeweken wordt. Het tekent gelijkwaardigheid en waar dominees, Uittocht uit de piramidale NL samenleving verwerpend, liever vleespotten kiezen daar is iets flink mis.
Nederland is allesbehalve een rechtsstaat omdat art 1 gesaboteerd wordt door kabinet, parlement en rechters. Bobos wrijven zich hierbij in de handen en verlangen ondertussen naar nog meer macht en geld en voor het vermeend mindere volk omgekeerd minder. Rutte weet niet beter of zij hebben gelijk, althans hij handelt aldus en zet zich daarmee te kijk als dom, stupid in het engels.
Windsurfende studenten te Amsterdam studeren af en verhuizen; daardoor is er veel roulatie bij hun club, hetgeen klaarblijkelijk samendelen van surfboards bevordert en iedereen mag het meest moderne materieel gebruiken. De gewone surfclub daarentegen heeft een kliekende kern van oudgedienden en vriendjes die zich zelf bevoordelen, lesplanken gebruiken zonder zoals anderen ervoor te moeten betalen, het Internet voor anderen afsluiten zodat die het weerbericht niet kunnen zien en de jeugd produkten van de bio-industrie voor zetten. Ze kopen dure meubels voor het clubhuis maar de gewone leden met weinig geld moeten het doen met verouderde boards en zeilen, kunnen niet tot maximale prestaties komen. Wie herkent niet in eigen omgeving soortgelijks? Te Den Haag is het niet anders. Daarom moet roulatie dringend bevorderd worden. Het resultaat zal zijn dat veel meer mensen zich kunnen ontplooien, knoeiers bescherming verliezen en de algemene welvaart maximaal wordt.
Eigenlijk is het schandelijk voor ons land dat een lakei zoals Rutte liegt over anti-discriminatie en rechtszekerheid, ons besteelt uit de Schatkist om "hogeren" te spekken. Het buitenland weet natuurlijk wel hoe het hier gesteld is en zal ons nog te hulp moeten komen, maar ginds heeft men zelf moeite met een en ander. De voorzitter van de Tweede Kamer heeft als eerste plicht om al het in art 1 beslotene voor het voetlicht te plaatsen en er op toe te zien dat naleving verwerkelijkt wordt. In gebreke blijven moet leiden tot opstappen want het is uiterst verwerpelijk dat ons een klassestelsel van ongelijkheid opgedrongen wordt. Bij art 1 bestaan geen uitzonderingen, het heeft absolute gelding. Die in wezen kwaadaardige lieden te Den Haag maken een voor de jeugd harmonieuze wereld kapot.
"Daar is ie weer", de leugen dat goede wijn  slechts halve prijs doet. Honderd keer herhalen heeft wel enige indoctrinatie tot gevolg. Art 1 ontbreekt geheel bij de media en evenmin wordt dagelijks het Tweede Grote Gebod op de radio gehoord. In het ochtendjournaal vallen opdringerige personen met nare stemmen het nieuws en het weerbericht binnen. 's Avonds is er het duitse deuntje als teken van ontoereikende eigen beschaving en op de zondagochtend werd het mooie EO programma vervangen door een zeurderige vrouw. Gereformeerden die in de hel geloven zullen daar voorzeker belanden als zij de Geboden minachten, ook dat aangaande respect voor het dier en het in zijn waarde laten.

Geen opmerkingen: