woensdag 28 juni 2017

ondeugdelijk

              Wat gebeurt er in de Haagse achterkamertjes? Zalm lijkt niet de man om daar schoon schip te maken met een schop onder de kont, ook voor Amsberg die ons beledigt en tilt en straf verdient omdat hij niet de Wet, art 1, handhaaft doch een ledepop is. Het rechtse kabinet VVD-PvdA verloor dik en mensen die op PVV, 50 Plus stemden zijn ontevreden; willen anders dan Wilders, Pechtold en Buma helemaal niet weer de kapitalisten van de VVD aan de macht. Kortom een linkse regering zonder deze drie is mogelijk!

                                                    Behoeft de Minister-President een schop onder de kont? Een neutrale eerlijke overheid bestrijdt feodale verhoudingen en begunstigingen. Is dus zorgend voor roulatie. Net als presidenten ook ministers, kamerleden, ambtenaren, professoren na een acht jaar uit de staatsruif gekregen te hebben plaats maken voor anderen.

                                             Schop onder de kont voor de Minister van Justitie die rechters art 1 der Verklaring van de rechten van de mens laat saboteren. Dit art is grondslag van Verdragen der EU en hier volstrekt geldig. Het tekent gelijkwaardigheid, inbegrepen recht op deelname aan beraad en besluit zoals via referenda over hoofdzaken  waarna een ondergeschikt parlement zorgt voor uitwerking en controle. In begrepen ook toegang tot de rechter zonder fratsen, dure advocaten of andere derden.

De Minister voor landbouw laat CDA-ers de Schepper bespotten met hun bio-industrie. Zij kiezen voor de Mammon, zijn afgodendienaars en goed voor een enkeltje Hel.

Kreeg niet de ezel van de Tien Geboden sabbath, vrij rondstruinen in een natuurlijke omgeving?

                                           Een schop onder  de kont voor de Minister van Oorlog die laf met de F 16 een jongen een been afschiet maar geen miljoen euro schadevergoeding betaalt.

E.s.o.d.k. voor de Minister van Gezondheid omdat ze de opperbobo van Schiphol toestaat ijzeren dwarsleuningen te plaatsen zodat mensen wachtend op eerste trein of vliegtuig niet plat kunnen liggen. Het is toch een grondrecht om 's nachts in horizontale positie te verkeren!

Als het waar is dat dehoofdstad van ons land een roversnest is voor internationale belastingontduikers dient de Minister van Financiën een schop onder de kont toegevoegd te worden.

De wet gebiedt onderwijs in het nederlands en met reden: Zo krijgen de mensen iets terug in begrijpelijke taal voor hun opgedokte belastingcenten. Derhalve een schop tegen het achterwerk zodat de Minister voor Onderwijs eruit vliegt.

                       Behaagt het de minister van Economische Zaken een schop onder de kont omdat grootgrutters afromen naar verre rijke aandeelhouders (die geld over hadden om aandelen te kopen) terwijl voorheen de kleine kruidenier terugpompte in het dorp?
De Minister van Verkeer verdient een schop onder de kont omdat er geen derde klas in de trein is en arme mensen met de langzame, minder veilige en niet zo comfortabele maar goedkopere bus moeten.

                  Kom, Haroen al Rasjid, geef ze een schop onder de kont.

                                            

Geen opmerkingen: