donderdag 23 januari 2020

verkiezingsprogramma

                 Staatkundige Unie Nederland
Het wordt steeds duidelijker dat "Den Haag" danig verrot is. In Achterkamertjes worden kandidaten voor de volksvertegenwoordiging geselecteerd en wie daar niet van gediend is verliest zijn stem aan partijen die in feite een monarchistische oligarchie koesteren en niet willen weten van echte democratie met bindende referenda over hoofdzaken. Al heel lang zo wijzen betrouwbare peilingen uit loopt de regering niet in de pas met het volk en is er een soort staatsgreep gaande. 
Een nieuwe stroming kan ontstaan om daar verandering in te brengen. Met het woord Staatkundig om het bedrijven van politiek aan te geven, dat gericht hoort te zijn op goed bestuur. En Unie om duidelijk te maken dat samenwerking de voorkeur verdient met accent op respectering van de "echte" grondwet, dat ieder geboren wordt vrij en gelijk in rechten. Dit wordt ook beleden in de preambule der Verdragen van de Europese Unie en is volstrekt geldig; het behelst recht op deelname aan beraad en besluit. Daarvan afhouden is barbaars en daarom moeten het huidige kabinet en de huidige Tweede Kamer weg want zij hebben het blokkeren van bindende referenda op hun geweten. Die grondwet wordt ook geminacht door de rechters die juist handhaving als taak hadden; zij zijn schuldig aan bedrog door ons recht onder tafel te vegen. En er is geen staatshoofd die de wet handhaaft doch slechts een figuur die het doet voor vleierij en poen. Burgers beroven van ontplooiing in de gemeenschap die wet behoeft om harmonieus samen te leven is als misdrijf te beschouwen. Daarop kan gewone gevangenisstraf staan of korter dwangarbeid, zoals keien rapen op Spitsbergen ter versterking van onze dijken.
Forse rottigheid bij de overheid waarover de media haast niet berichten behalve Geen Stijl bestaat uit het voortrekken van wie tot de kring van hooggeplaatsten behoren. Mooie baantjes en veel geld worden deze handlangers van de neo-feodaliteit toegestopt. Ze blijken zelfs een bureau te hebben dat zulks eventjes regelt. Om de piramidale maatschappij af te breken en op weg naar een sociale samenleving van gelijkwaardigen is het nodig om "uit de Schatkist vangen" te beperken tot ten hoogste zeg een tien jaar. Daarna is de beurt aan een ander en bekwame mensen staan klaar. Wie van de misstand profiteerde zal terug moeten betalen tot in het derde voorgeslacht. Sociaal wil zeggen dat er geen plaats is voor miljardairs die immers niet met eigen arbeidende handen maar door uitbuiting, prijsopdrijving, te lage lonen, hun fortuin vergaarden. Al wat meer is dan een honderd miljoen euro moet afgeroomd worden richting Schatkist of collectieve bedrijven. Beneden dit bedrag wordt het erg moeilijk om goed te schatten. Levenslang parasiteren kan uiteraard niet toegestaan worden, niet van rijk en niet van arm, maar velen vinden gaatjes.
Ondertussen gedraagt boven-modaal zich als flessetrekkers: Middels de aftrek pensioenpremie wordt het verschuldigde belasting betalen naar draagkracht ontdoken. Dokken moet rond het jaar van inkomstenverwerving omdat anders de boel verwatert. Deze brave criminelen halen in feite geld uit de zakken van laagbetaalden die niet beseffen hoe ze gepakt worden. Dat overhevelen is helemaal niet nodig voor wie al genoeg hebben; behalve dan om hun hebzucht te stillen. Afschaffing van het pensioenfondsensysteem met terugwerkende kracht brengt honderden miljarden in de Schatkist zodat staatsschuld en couponknippers verdwijnen en de gelijkelijk verdelende AOW met honderden euro's per maand omhoog kan. Dat scheelt enorm aan subsidies en ambtenaren! Met een deel van dit geld moeten de ontvangers een eind maken aan de bio-industrie door daar niet van af te nemen. Met lieden die mishandelde kippen en varkens verorberen wil je niet aan tafel zitten. Geen dier onder controle van de mens zal verstoken worden van zijn natuurlijke gang van zaken zoals kloek met kuikens en kalf bij het moederdier. Ook is compensatie nodig voor de Natuur bij elk kunstmatig verhard oppervlak door aanplant van hoog opgaand geboomte. Boete pas bij nalatigheid om het verlies van vruchtbare aarde op te vangen. 
Zijn de brazilianen de meest geschikt lieden om het Amazone-oerwoud te beheren? Dit tropisch gebied, de Noordpoolstreken, de Himalaya, de Sahara zijn net als Antarctica los te maken van staten en onder internationale controle te brengen ter vrijwaring voor wilde flora en fauna. Van elk persoon op de wereld zal het DNA geregistreerd moeten worden teneinde sancties te kunnen nemen tegen overbevolking. Nationale staten zijn in bevolkingsomvang te beperken tot ten hoogste 500 miljoen zielen om niet te breidelen machtsuitoefening te voorkomen. Nederland ware te splitsen in autonome landsdelen die samen met de belgische, Luxemburg, Suriname, de Antillen een republikeinse unie vormen. Liefst ook samen met Scandinavie om een sterk progressief blok te creëren dat positieve invloed uitoefent. Merk op dat dit de macht en positie van de Haagse foute kringen verkleint en men daar er fel op tegen zal zijn. Onderwijl met behulp van professoren op de universiteit die de leugen verspreiden dat het hier een rechtsstaat is.
       Wie andere mening heeft kan gelijkgestemden zoeken en zich verenigen in de SUN, eventueel als koepel boven partijen en richtingen, om het volk te laten kiezen voor de republiek met bindend referendum, sancties tegen egoïsten die zorgen voor overbevolking, inperking van de economische macht van miljardairs en hun bedrijven, vervanging van de hollandse falende rechters door eerlijke personen die net als nieuwe ministers en degenen die dagelijks controleren in het parlement de eed of belofte afleggen: Ik zal art 1 der Verklaring van de rechten van de mens, dat ieder geboren wordt vrij en gelijk in rechten, handhaven en bestrijden wie het saboteren, doch nooit een oog uitsteken voor een uitgeslagen tand. Een souverein volk regelt van onderen op en wil niet tweederangs zijn ten opzichte van "Den Haag". Gelukkig hebben wij de Europese Unie met dat artikel uitdrukkelijk bindend in het voorwoord der Verdragen (die gaan boven nationale wetgeving). Het geschetste Noordelijke Blok past wel binnen de EU en kan er op toezien dat "Brussel" niet zo in de fout gaat als in de zestiende eeuw vooral overzee. 
                           

Geen opmerkingen: