dinsdag 7 mei 2013

recht doen

                            Foei, bah, smerig, schandalig dat de dochter van een soort NSB-er -hier niet welkom- vooraan ging staan op 4 mei. Naast de zoon van een ex-Hitlerjugend, ex-Wehrmacht met grootvader ex-SS en oplichter, waarbij Beatrix Amsberg de rechtsgang blokkeerde met medewerking van de toenmalige PvdA-leider. In plaats van een luxe leventje te leiden in Holland zou M. er beter aan doen iets goed te maken in Argentinie aangaande haar vader's jaren waarvan zij profiteerde. En hoeveel heeft Beatrix A. opgestreken met aandelen Koninklijke Olie uit Slochteren, waar rond de aardgasbel het inkomen per hoofd van de bevolking het laagst is van heel Nederland? Opening van zaken is vereist. Weer ontaardde de herdenking in propaganda voor de Amsbergjes, met de lakeien-collaborateurs in hun nopjes. Zulke reclame voor de anti-democratie, voor de hebzucht is verwerpelijk en strookt niet met de eer die aan de echte verzetsstrijders toekomt. Op 6 juni begon de bevrijding van het vasteland en dat is bij uitstek de datum voor het vieren van feest, met voorafgaand herdenken en psalm 119 reciteren.
Wij hebben de universele grondwet dat ieder geboren wordt vrij en gelijk in rechten en dat natuurlijk blijft. Fascisten moeten daar niets van hebben. Om onderscheid te maken met het bruine fascisme, bekend uit Italie en geweld gebruikend, het zwarte fascisme met holocaust en het verschrikkelijke rode fascisme vallen 90% der kamerleden, Rutte, Asscher, bijna de gehele mediawereld, alle rechters te rangschikken als oranje-fascisten, onder tafel schuivend art 1 der Verklaring van de rechten van de mens, dat een afspiegeling is van het Tweede Grote Gebod en grondslag vormt van het Internationale Verdrag op Burgerrechten als ook van diverse nobele stukken der Europese Unie. Oh, de dominees niet vergeten! In de kerk zitten mensen die hopen op goede verzorging Boven na een riant aards pensioen op kosten van medemensen en de Derde Wereld.
Ook art 1 der NL grondwet en nr 3 (niks dat het kan vriezen of dooien maar eerlijke open sollicitatieprocedures en beperking van termijnen tot hoogstens tien jaren om roulatie te krijgen met algemene ontplooiing) ademen de geest van de universele grondwet. Maar de hollandse bovenlaag prefereert meer status, geld, macht dan evenredig en belijdt dit zoals op 30 april openlijk, met een schaamlap die niet geaccepteerd kan worden als staatshoofd, zodat er minder sprake is van corruptie dan van fascistische instelling. De bijbelse koning is dienend en heeft verantwoordelijkheid, ongeveer zoals het een amerikaanse president behoort in een republiek waar ieder fundamenteel als gelijke gerespecteerd wordt. Souverein volk neemt deel aan beraad en besluit, hetgeen kan via referenda en in volksvergaderingen. Parlement en gemeenteraad zijn ondergeschikt en horen te zorgen voor uitwerking en dagelijkse controle.
Het gaande bedrog, waarvoor de foute dominees ongetwijfeld zullen branden in de hel - de duivel zegt: wie Gods Gebod verwerpt die is van mij; de psalmist uit zich in nr 82- vergt bestraffing. Keien rapen op Spitsbergen ter versterking van onze dijken, als dwangarbeid in plaats van langere gevangenisstraf, zal naar schatting weggelegd zijn voor een tienduizend personen bovenin de piramide wanneer een goede rechtbank van -indien er geen eigen mensen zijn- bekwame buitenlanders de orde in dit land herstelt. Maar als zij niet uit zichzelf verschijnen moeten wij hen aantrekken, de aanklachten tot uiting brengen en ook ons inspannen voor snelle verwerkelijking van de republiek der gelijkwaardigen. De Wet hebben we al en wat daar aan wetjes mee in tegenspraak is heeft geen waarde.
 

Geen opmerkingen: