zaterdag 18 april 2015

b b b

... en banen
           In de strijd over bed, bad en brood te Den Haag blijft de VVD eisen dat er eerst gebaad wordt, althans de handen gewassen, voor men aan tafel gaat. Het zint ook niet dat die van de PvdA na een lange dag keihard werken zomaar bezweet in bed duiken. Al komt het in VVD-kringen ook wel eens voor dat men niet elke maand dousjt en daarom de gordijnen sluit of juist niet.
De Partij voor de Dieren is zowel voor als tegen een bad, brood, bed regeling met een ei erbij, maar dus niet uit legbatterijen.
Uit Leeuwarden wordt aan gedrongen om ook porties fries roggebrood ter beschikking te stellen.
Ondertussen gaf de chinese ambassadeur verslag over bed, bad en blood, waarop uit Peking de verontwaardigde reactie kwam dat in hun kapitalistisch marxisme bloot gezien wordt als decadent, waarop boetedoening moet volgen en waarom ook niet de doodstraf. Dit met toevoeging dat blood niet met een d maar met een t geschreven hoort te worden. Zij dreigen voorts Philips en Shell op te kopen alsook evt de KLM met Air France erbij omdat de meeste passagiers in de toekomst toch chinezen zullen zijn. Honderd keer minder mensen in Holland dan passen er nog wel een paar miljoen kleine zelfstandigen uit overbevolkt Bangladesh bij op de voor hen in te polderen wadden in een boer, brood en (zaai)bed arrangement. Op de aanvoerende chinese vrachtschepen zullen deze (ongewapende) moslims onderweg bekeerd worden tot confucianen. Die hebben geen vervolgers en Wilders heeft er nog nooit van gehoord.
De amerikanen maken zich nog de minste zorgen over de bondgenoot, want hoogstens is er een kleine aanpassing nodig van de invasieplannen voor Scheveningen richting Strafhof als daar teveel asielzoekers rondzwerven.
Het wachten is nu op Pechthold en zijn banenplannen, want onder de immigranten zijn er verschillende die eigenlijk wel een knuffel behoeven en gaarne in bed toegedekt willen worden.

Geen opmerkingen: