dinsdag 24 april 2018

universele Verklaring

                                   dag van Viezerikken                

      Komt toch tot bezinning en erkent als Wet dat ieder geboren wordt vrij en gelijk in rechten. Laat ieder die betaald krijgt uit de Schatkist zweren of beloven dit, geformuleerd in art 1 der universele Verklaring van de rechten van de mens, volledig te zullen respecteren en te bestrijden wie het saboteren, maar hierbij nooit een oog uitstekend voor een uitgeslagen tand. Art 1 vormt grondslag der Verdragen van de Europese Unie, waarvan wij burgers zijn, en is opgenomen in de preambule. Het is absoluut geldig ook in Nederland en gelijkwaardigheid kent automatisch het recht toe op deelname aan beraad en besluit. Zoals uitvoerbaar via bindende referenda over hoofdzaken, waarna een ondergeschikt parlement zorgt voor uitwerking en controle. Idem aangaande de macht in gemeenten; het volk maakt uiteindelijk wet, waarbij Exodus 23:2 limiet stelt.

Het kabinet te Den Haag onder leiding van Rutte, de meerderheid van het parlement en de Justitie saboteren art 1 in kwade trouw. Dat is om een marokkaans woord te gebruiken vies. De viezerikken bederven de jeugd met anti-democratische propaganda voor een nul, die totaal onbekwaam is om als staatshoofd de Wet, art 1, te handhaven. Daar ook allerminst naar streeft en derhalve als bedrieger geldt, uit op poen en vleierij, terwijl zo de macht in achterkamertjes belandt. Een tienduizend bobo's (naar aangeven van het FvD) en deux cent economische families varen daar wel bij met meer dan evenredige zeggenschap en inkomen, waaronder de professoren aan de universiteiten die heulend de onderwijsinstellingen sluiten op 27 april, verzuimend goede voorlichting te geven en op 1 mei verzaken om organisatie van samenwerking voor een eerlijke, beschaafde maatschappij op te zetten, hetgeen aanleiding geeft tot groot feest. Iedere burger en evenzeer elk gemeenteraadslid is strikt gehouden aan eerbiediging van art 1 met alle consequenties vandien. Rijks- en gemeentebestuur hebben controle uit te oefenen op goede rechtsgang en daarom zijn de rechters te vervangen die serieuze aangiften van rechtzoekenden in politielades laten verdwijnen, de rechtsgang blokkeren door het eisen van een advocaat die financieel bovenmodaal wil worden maar dat juridisch geenszins is omdat de EU vrije toegang tot de rechter garandeert en anderen niet als minderen stelt. Een rechter heeft niets van zichzelf in te brengen omdat het de wet is die bepaalt en aan advocaten zaken overlaten is fout. De rechters te Amsterdam laten wereldwijd arme mensen bestelen door multinationals toe te staan af te wijken van het belasting betalen naar draagkracht. Bovenal zijn die achter de groene tafel schuldig aan schending van art 1, niet optredend als onafhankelijke eerlijke macht doch naar het pijpen van een kliek usurpatoren dansend en daar zelf van profiterend.

De nieuwe gemeenteraden worden opgeroepen en gemaand om zich af te keren van de volksverlakkerij op 27 april en zich te binden aan art 1, dat in de vorm van het bijbelse Tweede Grote Gebod -respecteer en help de ander want hij/zij is als uzelf- al duizend jaar in den lande bekend is. Bij art 1 past slechts de Republiek en de kwaadaardige ettertjes zijn te vervolgen en te bestraffen. Van het Hoofd der Gemeente wordt goed bestuur geëist. Dat is handelen in overeenstemming met art 1. Wat daar tegenin druist en er afbreuk aan doet is af te wijzen en te bestrijden. Art 1 is bron ook voor goede bejegening van het dier en tegen bio-industrie.

          

Geen opmerkingen: