dinsdag 3 april 2018

schop onder de kont


                    E E R L IJ K

Het Forum voor Democratie zet zich in om de macht van achterkamertjes van "deux cent familles" die de boel beheersen en met tienduizend volgelingen, belust op meer dan evenredig aandeel, te doorbreken. Ondertussen bedriegt de advocatuur het volk met een eed van getrouwheid aan het staatshoofd, terwijl Nederland in die funktie niemand heeft die de taak van de wet handhaven uitvoert, doch een de facto nul kent die "het doet" voor poen en vleierij. Naves en Van der Meer, presidenten van Rechtbank en Gerechtshof te Amsterdam beoefenen kwade trouw met het doen verdwijnen van aangiften van rechtzoekenden in politielades, met het faciliteren van belastingontduiking zodat wereldwijd arme mensen bestolen worden en bovenal met obstructie tegen de echte Wet, zijnde art 1 der Verklaring van de rechten van de mens, beleden in de preambule en grondslag van de Verdragen der Europese Unie. Welke gaat voor nationale wetgeving, strikt geldig is ook in ons land. Gelijkwaardigheid behelst automatisch recht op deelname aan beraad en besluit zoals via bindende referenda over hoofdzaken, waarna een ondergeschikt parlement of gemeenteraad zorgt voor uitwerking en controle. Dit hoort bij werkelijke beschaving en heeft oude voorlopers zoals het bijbelse Tweede Grote Gebod: respecteer en help de ander want hij/zij is als uzelf. De juridische faculteiten deugen niet aangezien daar grotendeels opgeleid wordt om de wet te omzeilen, met name op de evil Zuid-As, in plaats van bij te brengen hoe deskundig en billijk de wet uit te leggen, ook als rechter. Duizend advocaten tegenover slechts tientallen rechters is een volstrekt verkeerde verhouding. Immers heeft elke burger toegang tot de rechter, die een zaak niet mag laten afhangen van een advocaat en diens begeerte naar centen, doch zelfstandig bekwaam moet zijn om de wet toe te passen. De rechter mag niets toevoegen of afhouden van de wet omdat zulks dan ook anderen zou toekomen. Klagen over hoge werkdruk komt grotendeels voort uit onbekwaamheid en verkeerde organisatie.

Weten de mensen op straat dit? Zij worden vals voorgelicht door de media met de stelling dat de rechter beslist. Dit is onzin want het is de wet die geldt en de rechter heeft zich daar naar te voegen. Advocaat, deurwaarder of wie dan ook mag als derde geen doorslaggevende rol toegespeeld worden in de rechtspraak ofwel geldt onbelemmerde toegang voor een ieder met status van gelijkwaardige in een rechtvaardige zaak zonder van een ander afhankelijk te worden gemaakt. Omdat men saboteert dienen de daders gevangenisstraf te ondergaan wegens de ernst van zulk misdrijf. Uiteraard kan een rechter deskundige hulp inschakelen evenals de particulier doch slechts voor een bijrol. De huidige toestand bij Justitie past heel wel bij een oligarchie zoals het land helaas ondergaat. Het lijkt wel "1984". Jammer dat de media hier propaganda voor maken en bol staan van festiviteiten voor de vermeende minderen op 27 april. Stad Groningen nota bene verraadt de onafhankelijke friezen en misschien groningers met slijmerij, terwijl veeleer een schop onder de kont gegeven hoort te worden.

In Amsterdam dient het nieuwe College van B & W, liefst geformeerd uit Groen Links, D66, FvD en Dierenpartij of als zakencollege werkzaam -dus zonder de "vriendjes" van de PvdA en de dictators van de SP, eventueel met vervanging door kleine partijen als D66 Haagse koers wil volgen- 1 mei als feestdag van de democratie uit te roepen. Dus geen vrijaf geven op 27 april maar dan in scholen en op kantoren en in fabrieken goede voorlichting verstrekken over de ware aard van democratisch bestel. Waarin het referendum of de volksvergadering net als in het oude Athene alle prioriteit toekomt, met in achtneming dat referenda begrensd worden door Exodus 23:2. Kort de onderwijzers op de salarissen als zij de kinderen bederven met oranjepoep. Die vrijdag 27 april is mooi om oude rommel op te ruimen -het winkelen bij Italiaander achter de tramremise is ook heel populair- maar er mag wel wat meer uitruil gestimuleerd worden, inbegrepen samen gebruiken in plaats van accent te leggen op rijk worden. En hoger te lijken, gelijk het focus is op de universiteiten met carrière najagen, medemensen voorbij streven en baas over hen worden. Engels praten ofwel een stuk van ons land te ontvreemden en op de vele vrije dagen de boel dicht gooien met verhindering van onderwijs aan "kleine luyden" uit achtergebleven buitenlanden. Wie rood het bloed door d' aderen vloeit, van blauwe smet bevrijd; wie 't hart voor eer en vrijheid gloeit staat op en waagt de strijd. Verdrijf de machtswellusteling, doe vreedzaam eigen ding. Slechts republiek pas ons het best in beide Oost en West. Advocaten en allen met een publieke functie moeten zweren of beloven: Ik zal art 1 der Verklaring van de rechten van de mens volledig respecteren en bestrijden wie het saboteren doch hierbij nooit een oog uitsteken voor een uitgeslagen tand.

Geen opmerkingen: