donderdag 11 april 2019

structuurschets 12 miljoen

                                       deelname-verplichting in
      Unielanden?
                        Het nederlandse verleden is allesbehalve brandschoon en in het heden saboteren kabinet, de meerderheid van de volksvertegenwoordiging en de Justitie onze gelijke rechten. Die worden in een werkelijke beschaving door iedereen gekend en gerespecteerd, terwijl de Europese Unie waarvan wij burgers zijn, een en ander nog eens vastgelegd heeft in het voorwoord der Verdragen. Internationale overeenkomsten gaan vóór landelijke wetgeving en daarom is art 1 der universele Verklaring van de rechten van de mens, grondslag der Europes Verdragen en zodanig genoemd in de preambule volstrekt geldig. Het art behelst gelijkwaardigheid, dat is recht op deelname aan beraad en besluit zoals via bindende referenda. Alleen de republiek past dan als staatsvorm; ons land heeft geen staatshoofd die de wet handhaaft maar een harlekijn die het doet voor poen en vleierij, terwijl de werkelijke macht zit in Achterkamertjes, waar ook selectie van de kandidaten voor het parlement plaats vindt. De leden van die zogenaamde vertegenwoordiging ontvangen allemaal ongeveer een ton uit onze Schatkist en behartigen de belangen van hun eigen financiële klasse het best. Dat schept onrust en verwarring in den lande.
Om in harmonie met elkaar, met de dieren, met de plantenwereld te leven zijn grote mensenmassa's ongewenst. Daarom hier een schets van toekomstige autonome landsdelen met een bevolking niet groter dan zeg twaalf miljoen en in een unie verbonden met Belgie, Luxemburg, zo mogelijk de Scandinavische staten om een sterk positief blok in de wereld te vormen, met Suriname en ministaatjes die zichzelf niet goed kunnen redden er bij. Het huidige Nederland is geen rechtsstaat - zoals valselijk door allerlei professoren aan hun studenten betoogd wordt- maar heeft en had het karakter van een uitbuitingsorganisatie.
Het is goed om daar mee te breken. Laat het blauw-wit-rood van de werkelijk democratische Republiek wapperen; in de autonome landsdelen Noord van Groningen, Drente en Friesland; Hoog, bestaand uit Overijsel, Gelderland, Brabant en Limburg, groot genoeg om tegenwicht te bieden aan landsdeel Rand (de Hollanden, Utrecht en Zeeland) en vorm de grotere Unie met zoveel meer ontplooiingskansen. 
Dat art 1 heeft een voorloper in het bijbelse Tweede Grote Gebod en is eigenlijk vanzelfsprekend in een goede beschaving. Op de Vrije Universiteit werd eertijds getracht dat bij te brengen en zulks is best moeilijk gelet op de nodige kerkgang elke zondag weer. Thans zijn atheïsten aan de macht op de Boelelaan en later worden dat wellicht moslims. Zodat er voor de bestolen christelijke achterban een nieuwe universiteit nodig is, mogelijk op de hoek van wad en Eems met ook hierheen verplaatst vliegveld Eelde en veerboten naar Scandinavie en een vergroot eco Rottum. Het is een en al carrière maken op de tegenwoordige universiteiten, medemensen voorbij streven en baas over hen worden. Met liefst wauwelen in steenkool-engels. It is me what, looking further! De nieuwe rood-christelijke universiteit heeft enorm veel te doen op onderwijs gebied, want er moeten alternatieven komen voor het kapitalisme en dictaturen zijn aan te pakken met primair overreding. Ook de kleine zoals van de evil managers bij de spoorwegen, die in strijd met het Verdrag van Parijs verschillende prijzen rekenen aan naast elkaar gezeten passagiers. Het verdrag wil garanderen dat ieder goederen en diensten kan verkrijgen voor dezelfde lage prijs als waarop die aan anderen aangeboden worden. Het staat dus voor een open, eerlijke markt, maar de rechter te Utrecht is wel op de hoogte doch heeft daar kennelijk maling aan. Verdiepen wij ons in zulke uiting van voorgeschreven beschaafd handelen dan kom je uit op "deelname-verplichting". Dit behelst eerlijk delen van bijv. goede banen en daarom zullen Internet winkels met hun voor werknemers akelige magazijnen verboden worden of tegen hoge belastingen oplopen. Bio-industrie verdwijnt door meer mensen in de agrarische sectoren toe te laten, hetgeen nieuwe organisatievormen vergt. Vroeger had je de marke en de koe zocht zelf wel het beste gras, maar hoe het straks moet? Miljon- en miljard-airs zullen hun overmatige vermogens moeten inleveren aan de Schatkist of bij collectieve bedrijven, tenzij ze verhuizen naar Niemandsland. Immers geldt ook voor hen dat anderen mee mogen doen in ontplooiïng, welke gemakkelijker verloopt bij goede financiële armslag. Net als presidenten zullen ministers, kamerleden, professoren, ambtenaren niet meer dan een tien jaren uit de Schatkist mogen plukken. Rouleren is zelfs nodig voor de politie omdat die met meer dan tienduizend onrechtmatige aanhoudingen, vrijheidsberovingen, dreigt af te glijden naar fascisme. De NL Justitie bedriegt het volk door aangiften van rechtzoekenden in prullemanden op politiebureaus te laten verdwijnen. De rechters bestelen wereldwijd arme mensen met het toelaten van belastingontwijking op de Zuid-As en bovenal deugen zij niet vanwege het verwerpen van gelijke rechten zodat de Achterkamertjes kunnen heersen. Bestraffing kan plaats vinden met keien rapen op Spitsbergen ter versterking van onze dijken, korter dan gevangenisstraf.
Wat betekent humanisme zonder verantwoording en aan wie? Militaire vorming van elke jongere op een peil zoals vroeger ridderzonen kregen leert om hoofd en handen goed te gebruiken in tijd van nood en is een prima middel tegen hooliganisme, versterkt ook saamhorigheid en bereidheid in het kader van die deelname-verplichting wordt er door gestimuleerd. De nieuwe straaljager helpt niet tegen een invasie van boeren-soldaten uit overbevolkte gebieden die gijzelaars maken. Jihad valt op te vatten als op D-day, strijden tegen de Boze. Hel was bij de germanen vermoedelijk een glinsterend wateroppervlak, waar je niet terecht moest komen wegens verdrinking. Hemel is niet meer de plek van rust met harpmuziek nu er tropische eilanden toegankelijk zijn, maar hoe van rupsje naar vlinder te gaan werd begrijpelijk en engelen kunnen voor je dood even een chipje te maken voor reprint. De Schepper houdt volgens de Bijbel niet van bloed, ook niet op Goede Vrijdag toen europeanen gingen kruisigen (joden gooien stenen), maar vergeeft om niet. Een moderne versie van het evangelie is dat de Messias Nieuw Verbond bracht waarin onze status van knechten -die loon willen- verhoogd wordt tot "kinderen". Die bij pa aan tafel zitten maar opgevoed moeten worden en daartoe lief en leed hebben door te maken teneinde geen zombies of automaten te worden. Op school dient hierover onderwezen te worden en daarvoor is geen salarisverhoging nodig (zodat beneden-modaal niet tekort zou komen aan tweedehand auto's).
Por de politieke partijen om zich in te spannen voor meer dan een paar procent loonsverhoging. Welke voor bovenliggers dan meer eurootje oplevert dan voor de schlemielen. Welke eersten bovendien de anderen bestelen via het pensioenfondsensysteem, dat een geniepige methode is om geld uit de zakken van laagbetaalden over te hevelen naar wie al genoeg hebben, behalve om hun hebzucht te stillen. Bij afschaffing van de fondsen met terugwerkende kracht vloeien er honderden miljarden in de Schatkist, verdwijnen staatsschuld en couponknippers en kan de gelijkelijk verdelende AOW met honderden euro's per maand omhoog. Een deel daarvan zal doorvloeien naar kinderen en kleinkinderen. Er is niets op tegen om eerlijk te sparen maar doe dat niet middels verkapte afwijking van het betalen van belasting naar draagkracht rond het jaar van inkomstenverwerving. Wie maakten zich niet schuldig aan het gaande bedrog? Zelfs de rechters profiteren zo en allesbehalve vormen zij een onafhankelijke macht die Verdrag en Wet handhaaft. Zij kruipen voor hun politieke bazen en zijn af te voeren, te vervangen door wel eerlijke, bekwame deskundigen.
Dit nu staat in het programma van wat je kunt noemen een nieuwe Politieke Unie die streeft naar echte gelijkwaardigheid met delen van beide het betere en het mindere in een Federatie van autonome deelstaten. Daar hoef je niet voor in te schrijven, want ernaar gedragen is voldoende.

Geen opmerkingen: