vrijdag 10 mei 2019

europese verkiezingen


              Eed
"Ik zweer art 1 der Verklaring van de rechten van de mens volledig te zullen respecteren en te bestrijden wie het saboteren, maar hierbij nooit een oog uitsteken voor een uitgeslagen tand".
Dit is wat de leden van het Europees Parlement moeten doen, want het artikel vormt grondslag der Verdragen van de Unie en is daarom opgenomen in de preambule.
Het art tekent gelijkwaardigheid en geeft automatisch recht op deelname aan beraad en besluit zoals via de moderne bindende referenda. De meeste nederlandse vertegenwoordigers evenwel roepen hoera voor de Achterkamertjes, terwijl de Justitie de andere kant op kijkt. Al deze personen deugen niet volgens onze belangrijkste Wet en het ontbreekt aan een staatshoofd die de wet handhaaft. Daarom moet de Europese Unie zich van zijn taak terzake kwijten en vervolging en vervanging bewerkstelligen.
Er bestaat verblinding want bijna niemand uit zich over de misstand. Toch is in onze streken al duizend jaar bekend de parallele verklaring van het bijbelse Tweede Grote Gebod: respecter de ander en help hem want hij is als uzelf. In Den Haag worden uit de Achterkamertjes de kandidaten voor verkiezingen geselecteerd en voor hen is een ton aan inkomen weggelegd, zodat zij absoluut niet armen en jongeren zullen vertegenwoordigen. De nederlandse rechters gedragen zich als lakeien: laten onwelgevallige aangiften van rechtzoekenden verdwijnen in prullemanden op politiebureaus, erkennen niet de burger als volwaardige door een dure advocaat te eisen terwijl zij zelf diens taak horen uit te voeren, bestelen wereldwijd arme mensen middels het toelaten van belastingontwijking, profiteren zelf van het gemene pensioenfondsensysteem dat in strijd met het belasting betalen naar draagkracht een stiekume methode is om geld uit de zakken van laagbetaalden over te hevelen naar wie al genoeg hebben, behalve om hun hebzucht te stillen en bedriegen de mensen met het ophangen van het portret van een nietsnut die het doet voor poen en vleierij. Bovenal plooien zij zich naar de Achterkamertjes met het verwerpen van art 1. Zij zijn te beschrijven als kwaadaardig en corrupt als dat in het straatje van Den Haag te pas komt en allen daar die meedoen aan het bedrog zijn te bestraffen met bijvoorbeeld dwangarbeid, welke korter kan duren dan gevangenisstraf. Dit omdat er niet met twee maten gemeten mag worden. Het is van groot belang om betere toestand te krijgen dat er na een tien jaar uit de Schatkist gevangen te hebben anderen een beurt krijgen. Dit geldt voor presidenten, ministers, kamerleden, ambtenaren, professoren. Zelfs voor politie, want die is bezig met vele onrechtmatige aanhoudingen af te glijden naar fascisme. De Europese Unie moge 6 juni instellen als feestdag ter ere der bevrijders van 1944.
Te Brussel is het gelukkig niet zo erg als in de 16e eeuw met kwellingen van vermeende minderwaardigen hier en ginds maar er heerst wel grote onbekwaamheid. Zo wordt verplicht om railvervoer uit te besteden maar ziet men het Verdrag van Parijs over het hoofd, waarin vastgelegd is dat ieder goederen en diensten kan verwerven voor dezelfde lage prijs als waarop die anderen aangeboden worden. Evil managers van de spoorwegen zondigen daar doorlopend tegen met het rekenen van verschillende prijzen voor naast elkaar gezeten passagiers op gronden die niets te maken hebben met de totstandkoming van het vervoersaanbod. Arriva is nu in duitse handen en de bedoeling is om met subsidie van de overheid winst te maken, maar per saldo ondervindt de reiziger nadeel. Dat Verdrag van Parijs kwam tot stand om een eind te maken aan dumping in de kolen- en staalsector; moet evenwel geldig zijn in alle economische sectoren om een open, eerlijke markt te krijgen. In feite is zulks in een beschaafde omgeving vanzelfsprekend. Men merke op dat "Brussel" goede adviezen nodig heeft, vooral om de oligarchie in Nederland te vervangen door echte democratie met bestuur dat ook op het materiële vlak zorgt voor eerlijke verdelingen en daartoe overmatige privé rijkdom doet afvloeien. In Amsterdam spekt de Groen Linkse burgemeester betonbaronnen met een overbodige autotunnel onder de Zuid-As terwijl het grote, nogal leijke gebouw op de Dam gesloten blijft voor de "gewonen". Vervanging is noodzakelijk om de grove belediging te corrigeren en bouw een grote ARK op het water om daar wetenschappers met steun van publiek landelijke  en internationale oplossingen aan te dragen, want op de NL universiteiten praat men steenkoolengels ter bevordering van het akelige kapitalisme met carrière maken, medemensen voorbijstreven en baas over hen worden.

Geen opmerkingen: