dinsdag 24 september 2019

Exodus 23:2


                                                        De rechters lijken niet te bevatten dat dubbele nationalitieti zeer discriminerend uitwerkt. Zij moesten het landsbestuur terzake corrigeren doch verzuimen. Van twee walletjes eten is volgens gewoonterecht fout als anderen daardoor benadeeld worden. Het in de Europese Unie geldige Verdrag van Parijs betekent ook dat niet mag worden toegestaan om personen met dubbele nationaliteit dubbele toegang tot overheidsfunkties te bieden. Dit uitermate belangrijke verdrag wordt doorlopend geschonden met verstoring van de open, eerlijke markt; maar de hiervan op de hoogte gebrachte rechter kijkt de andere kant op. Zo noemen buitenlanders AH Albert Zwijn omdat zij buiten de winkel op de kassabon kijkend merken geen bonuskorting te hebben gekregen. Evil managers van de NS rekenen aan naast elkaar gezeten passagiers dikwijls verschillende prijzen die niets te maken hebben met de totstandkoming van het vervoer. Evil is hier een passende term omdat er aan velen tegen de wet in schade berokkend wordt door sommigen voor te trekken en de anderen met hogere tarieven te belasten. Idem heeft Ryanair kwalijke practijken met vliegen voor een tientje zodat andere passagiers ongevraagd de hiervoor nodige brandstof hebben te dokken.
Ieder is vrij om zulke zaken op te merken en uit taalkundige analyse komt naar voren dat "minder marokkanen" bedoeld is om normale verhoudingen te krijgen. Met respectering van de wet en controle daarop uit de betroffen bevolkingsgroep. De tweede keer "minder" is op te vatten als uitroepteken. Niettemin is er laster gepleegd: door degenen die Wilders valselijk beschuldigen van haatzaaien terwijl de man niets anders voor ogen had dan algemene geldigheid en respectering der wet te bewerkstelligen.
Een krant lasterde een spelende jongen van 15 jaar door hem met vette letters af te schilderen als een crimineel. Van enig initiatief tot het misdrijf van inbraak was geen sprake maar de rechter liet de smerige laster ongemoeid en gaat daarmee tegen de beschermende wet in. Excuus van de krant met even grote letters zou waarschijnlijk afdoende zijn maar oogmerk was kennelijk om de vigerende burgemeester een stoot onder de gordel te bezorgen. Weshalve vervolging met fikse bestraffing past. Het tegengaan van laster, overlast, nadeel bezorgen is noodzakelijk voor een harmonische samenleving. Hierbij valt te bedenken dat niet verbod zus en zo kern van beschaving is doch het gebod om de ander te respecteren en te helpen. Een goed verstaander begrijpt dat de heer Wilders daar op uit was. Doch zo niet de Justitie te Den Haag en de betrokkenen zijn daarom als ontoereikend bekwaam uit hun funkties te zetten.
Er valt voorts op te merken dat er veel daadwerkelijke discriminatie of achterstelling plaats vindt zonder dat er met zoveel woorden ruchtbaarheid aan gegeven wordt. Want 2 % inkomensverhoging voor de middenklasse waartoe de parlementariers behoren en minder voor beneden-modaal komt uitgedrukt in euro's neer op aanzienlijke vergroting van de "kloof". Als die lieden op de derde dinsdag van september hoera roepen -zie de copie hieronder- geven zij dan argumenten voor het etiket volksverlakkers? Allicht weten de Oost-Groningers daarvan mee te praten daar zij minder aandelen Shell -die in Groningen geen belasting betaalt- zullen hebben dan de schatrijk geworden oliesheiks en resteert van het door de "volksvertegenwoordiging" geaccepteerde "Herenakkoord" vooral spekken van de nederlandse directie? Hetgeen toch niet rijmt met het nationaal belang. Evenzo deugt het gebruik van de Gouden Koets niet, want zijn onze echte prinsjes en prinsesjes niet de kindertjes uit Finsterwolde, Sittard, Domburg.....

             De lijst met beste universiteiten klopt niet. Immers bieden verscheiden instellingen voor hoger onderwijs daarop nog slechts de verouderde algemene relativiteitstheorie aan, terwijl Vasily Yanchilin al in 2003 aantoonde dat die misleidend is. Ook VU en UvA zijn wat dit betreft op het slechte pad en de filosofen leunen vet betaald lui achterover in plaats van de logica der beweringen te onderzoeken.
Die VU werd ontstolen aan de christelijke achterban, maar geen woord van protest te Amsterdam over het gepleegde misdrijf. Vandaar dat er nu een plan gemaakt wordt voor een nieuwe rood-christelijke universiteit op de hoek van wad en Eems. Daar zal tevens beter onderwijs verstrekt moeten worden over politieke en juridische zaken. Want zoals Amos opmerkte, hoofdstuk 8 4-7 wordt er in Den Haag een vervalste weegschaal gehanteerd door met percentages te rekenen. De Messias verzuchtte (Bavo kathedraal, Lucas 16) dat de mensen zeer bekwaam, handig zijn in het naar zich toe rekenen. Jonge marokkanen gebruiken voor de bedriegers te Den Haag, geselecteerd om de oligarchie in stand te houden, het woord viezerikken.


Geen opmerkingen: