zondag 14 juni 2020

verraad der vakbondsbonzen


               College voor de rechten van de mens,
                                          Het nederlandse parlement ging begin dit jaar akkoord met een inkomensverbetering die welgestelden, zoals de leden van de huidige "volksvertegenwoordiging", meer eurootjes zou opleveren terwijl zij al overhouden. Daarentegen kregen de minima maar weinig van hen, maar misschien komen er meer voedselbanken. Kortom wordt het volk niet echt vertegenwoordigd in Den Haag. Daar houdt men piramidale ordening in stand in plaats van te kiezen voor een werkelijk democratische republiek met bindende referenda en roulatie van belangrijke funkties om anderen ook aan de beurt te laten komen en zo de samenleving te doen opbloeien. Alsook met redelijke nivellering, dat is afroming van miljardairs tot hoogstens een honderd miljoen. Beneden dit bedrag ontstaan er teveel problemen en twisten. 
Gelukkig hebben we de vakbond die opkomt voor de laagbetaalden, zowel werknemers, AOW-ers als jeugd. Althans dat was de bedoeling. Maar helaas zijn de vakbondsleiders voldoende gesalarieerd om het kamp van de piramidalisten te kiezen en dat blijkt uit hun houding bij de pensioneringen. Immers is de aftrek pensioenpremie in strijd met het door het volk gewilde belasting betalen naar draagkracht. Bij afschaffing met terugwerkende kracht verdwijnen staatsschuld en couponknippers en kan de gelijkelijk verdelende AOW met honderden euro's per maand omhoog. Idem andere basisinkomens. Maar de vakbondsbobo's met nu riant pensioen zouden moeten inleveren. Zij sluiten zich daarom liever aan bij de politieke partijen die piramidaal Holland bevestigen en waarvan de prominenten hopen ooit in de Achterkamertjes te geraken. Waar over ons beslist wordt. De vroegere wethouder te Amsterdam die premier werd raakte door zijn oude baan al zo van de wijs dat hij later met het steunen van de monarchistische piramide verraad pleegde aan het echte socialisme.
Vijftienhonderd miljard, de waarde der bezittingen van de pensioenfondsen waarover het soevereine volk geen zeggenschap heeft, is bijna honderdduizend per nederlander en meer voor gezinnen. Met zoveel geld kun je alle grote bedrijven collectief maken en de werknemers hun rechtmatige portie geven. De vakbondsbonzen willen liever het kapitalisme in stand houden met daarbij een paar procent loonsverhoging -in euro's slechts een gering bedrag- voor wie zij zouden moeten vertegenwoordigen en collectivisering opeisen. Gelijkwaardigheid behelst voor iedereen dezelfde hogere AOW, want er zijn geen arbeidsprestaties  meer. Het houdt in te niet doen van de belastingbegunstigingen -die aftrek- welke per saldo neerkomen op overhevelen uit de zakken van laagbetaalden naar wie al genoeg hebben (en zelf kunnen sparen, niet op andermans kosten), behalve om hun hebzucht te stillen. Het is nu aan de werknemers om die foute vakbondsleiders weg te sturen en de collectivisering door te voeren waar de kapitalistische parasieten, niet de managers, zo op tegen zijn.
Ook de hoofdredacteuren van de media zijn voor handhaving van de bestaande toestand met voor hen prettige positie in de piramidale maatschappij. Daarom schrijft de krant graag over racisme en doen de pro monarchistische radio en televisie uitgebreid verslag over dit onderdeel van discriminatie. Het leidt af van de hoofdzaak zodat eigen goede positie beschermd wordt. Er is geen ruimte bij hen voor de hoofdmoot van achterstelling, het overgeleverd zijn van gewone mensen aan kapitalisten en Achterkamertjes.
Het is nuttig om de context van het gebeuren te analyseren en zo wordt duidelijk dat de linkse burgemeester van Amsterdam wel present is als relatief bescheiden vermeend racisme aan de orde komt -bazen hebben voorkeuren en dan is het goed om het baasschap te laten rouleren- maar wel het grote gebouw op de Dam op slot houdt voor het volk teneinde vermeende hogeren te gerieven. Ook heeft mevrouw het nog niet over een geldstroom in omgekeerde richting, naar Suriname. En hoe grof worden dieren niet achtergesteld in de bio-industrie. Door tal van slechte onderwijzers -die alsmaar salarisverhoging willen-​  wordt de jeugd niet adequaat op de hoogte gebracht. ​Evenmin legt men op de universiteit uit hoe corrupt de Justitie is, die als onafhankelijke macht toch niet de belastingontduiking op de Zuid As mag faciliteren en de facto meehelpt om wereldwijd arme mensen te bestelen. Bovenal kijken de rechters en "Den Haag" de andere kant op als er in de preambule der Verdragen van de Europese Unie is vastgelegd dat wij allemaal gelijkwaardig zijn. Ergo recht hebben op deelname aan beraad en besluit middels bindende referenda. Wil je tijd verspillen aan futiliteiten, protesteren als iemand afkomstig uit de streek bij de rivier de Niger neger genoemd wordt? Dat is anders dan nikker en kaaskop geen scheldwoord doch doet welopgevoede lieden denken aan een fiere man met een onder de felle zon passende zwarte huid. Je moet je niet laten inpakken met demonstreren voor opheffing van racisme dat in een beschaafde natie gewoon door de rechtbank de kop ingedrukt wordt, terwijl je eenogig dat kolossale gebouw op de Dam niet herkent en verzuimt de republiek te helpen uitroepen.

Geen opmerkingen: