zaterdag 27 juni 2020

verkiezingsaffiches


            Eénoog in het land der blinden
Het is hoog tijd voor een betere regering en daartoe moet er een parlement komen dat het volk werkelijk vertegenwoordigt in plaats van vooral de eigen kring van veelverdieners te begunstigen. Wat willen de bestaande politieke partijen eigenlijk? Affiches kunnen verduidelijken en hier enige suggesties:

D'66: Kies mevrouw Al Qaq-Kaag (gesluierd) in het torentje.
SP: Prinses Marijnissen, samen met een kwakende kikker. M: Een paar procent meer voor arbeiders. K: Maar niet zoveul als wij.
Partij voor de echte Dieren: Honden weg uit park en bos want het zijn roofdieren en jagen klein wild op en weg nadat ze thuis van de bio-industrie kregen.
SGP: Ik krijg al 22 jaar telkens honderdduizend euro uit uw Schatkist en zou nog graag wat meer ontvangen (broekzakken vol bankbiljetten).
CDA: Leve de bio-industrie. God wil het.
          Leve de bio-industrie. God wil het.
          Leve de bio-industrie. God wil het.
          Leve de bio-industrie. God wil het.
Christenunie: Die oude man God (op wolk) bestaat niet, maar natuurlijke wel de scheppende Grote Geest en wat is het vagevuur een grandioze uitvinding. n.b. Is ook geen Oud Wijf.
PVV: Uit de Koran: 
                                    Lof zij God, Heer van hemel, Aard' en hel
                                    Bidt tot Hem, Die is eeuwig; Hij doet wel
                                    Toon ons Allah rechte paden
                                    met Uw gunst, vermijdend kwaden
                                    Onze Heer, veroordeel niet
                                    wie vergat wat Gij gebiedt,
                                    maar schenk Uw hulp, als U ons leidt
                                    krijgt voet ruim baan, wordt ´t hart verblijd
FvD: Leer eens latijn om mee te praten. Biceps = tweekoppige armspier.
Ouderenpartij: Voor iedereen gelijke hogere AOW in plaats van de scheve verdeling via de pensioenfondsen zit er niet in; dan maar grotere voedselbank en meer soepbussen.
Denk: Wij en Nederland moeten meer nadenken.
VVD: Op maandag noemde Adam de dieren gewoon speklapje, drumstick, gehaktbal, biefstuk. Dit laatste eten ze niet in de kerk, maar een miniem stukje brood, haha.
PvdA: Onze Partij en de bonzen weten het het allerbest; u mag gewoon uw mond houden.
Groen Links: Wij zijn geen communisten maar roepen hoera op Prinsjesdag, bevestigend de monarchistische piramide.
De Eenlingen: Ieder is gelijkwaardig, zoals bevestigd in het voorwoord der Europese Verdragen en heeft recht op deelname aan beraad en besluit. Tja, als je zit te suffen komen er geen bindende referenda.

X: Fascisme valt te definiëren als wel weten van gelijkwaardigheid -tot begin vorige eeuw dacht men er anders over ondanks het al duizend jaar bekende Tweede Grote Gebod- maar er niet aan doen. Naast het kwaadaardige zwarte en bruine in NL het oranje-fascisme voor de sufferds. Weg ermee in een werkelijk democratische republiek waar belangrijke funkties rouleren zodat ieder een beurt krijgt. Het pensioenkapitaal gebruiken voor collectivisering, miljardairs plukken tot een honderd miljoen (er benden ontstaan teveel problemen, erboven worden medemensen gehinderd). Voor elk dier onder controle van de mens voldoende natuurlijke buitenruimte om tenminste drie seconden achtereen voluit te rennen, vliegen of zwemmen. DNA registratie voor sanctie tegen overbevolking.

Geen opmerkingen: