maandag 19 september 2022

Boe

Partij voor de Dieren,
                                                       Het is onverteerbaar dat de Partij voor de Dieren twee heren dient en hoera roept in de Tweede Kamer terwijl het juiste beginsel de democratische republiek, inbegrepen bindend referendum, is. De partijleiding is vervangbaar en dit moet gebeuren indien volhard wordt in acceptatie van schending der Verklaring van de rechten van de mens, dat in art 1 onze gelijkwaardigheid erkent en waarnaar overeenkomstig te handelen is. 
Nederland heeft geen staatshoofd die deze wet, onze "primaire grondwet" handhaaft en de figuur die voor vleierij en poen een minderheid van hebzuchtigen dient als verhullend gordijn is ogenblikkelijk weg te sturen. Die minderheid, hoog in de maatschappelijke piramide en zich handhavend met veel vriendjespolitiek, profiteert met hun bezittingen thans van de gaande inflatie terwijl de benedenmodale spaarder goud, uitgedrukt in waardevaste euro equivalenten, kwijtraakt aan de banken EN HUN AANDEELHOUDERS.
De ChristenUnie - een niet werkelijk evangelische partij want pro gezin dat bijv. grotere auto, groter huis, groter aanzien wil dan menige buur- laat de meerderheid van het volk in de steek. Terwijl toch duidelijk blijkt dat de mensen anders willen dan Rutte en zijn opdrachtgevers. Er past daarom dinsdag boegeroep in Den Haag op het Binnenhof. 
De ezel waarschuwde Bileam toen die machthebbers wilde gerieven met kwaad voor het volk. Het dier kreeg sabbat om vrij rond te struinen maar de zogenaamde christelijke partijen houden er bio-industrie op na met alle ellende van dien. Tot plezier van de Mammon die nu ook aan zijn trekken komt met de inflatie: bij gelijkblijvende landelijke productie verschoof koopkracht van beneden-modaal richting wie al onrechtmatig profiteren van het bedrog dat het pensioensysteem hen oplevert via de aftrek pensioenpremie met grotere lasten voor de staatshuishouding onderaan in de piramide.

Geen opmerkingen: