zaterdag 16 maart 2013

actie E P

                Amsterdam, 16 maart MMXIII

Europees Parlement,
Straatsburg/Brussel
 
In de Europese Unie geldt het Internationale Verdrag op Burgerrechten dat art 1 der universele Verklaring van de rechten van de mens als grondslag heeft.
Dit art heeft absolute gelding, kan niet door een minderheid noch door een meerderheid opzij geschoven worden. Het heeft voorlopers in diverse goede beschavingen. Vroeger zei men om gelijkwaardigheid uit te drukken ook wel dat we allemaal van Adam afstammen.
Volstrekt in strijd met art 1 is fascisme, waarbij dit te omschrijven valt als wel de wet kennend doch die bewust opzij zettend teneinde belangen van een kliek te bevorderen. Bruin fascisme gaat gepaard met geweld en kan ontaarden in zwart fascisme met holocaust. Rood fascisme kenmerkt gedegenereerde communistische staten. Oranje-fascisme is wijd verspreid in Nederland en beoogt een piramidale samenleving. In feodale tijden kende en begreep de massa van het volk de rijkwijdte der wet nog niet voldoende. Conservatieven respecteren wel de wet maar willen die in hun voordeel.

In de nederlandse Grondwet staat art 3 naast genoemd art 1 der Verklaring. Dit art 3 verplicht tot open, eerlijke sollicitatieprocedures met impliciet regelmatige toetsing en roulering om gelijke kansen tot ontplooiing te scheppen en maximale welvaart en tevredenheid in de samenleving te bereiken.
De democratische burger is verplicht fascisme tegen te gaan waar het de kop op steekt. Dit wordt bevorderd door ieder die solliciteert naar een publieke funktie te doen zweren art 1 der Verklaring volledig te zullen respecteren en te bestrijden wie het saboteren, doch hierbij nooit een oog uitstekend voor een uitgeslagen tand. Automatisch vindt er dan zuivering plaats met Uittocht uit de piramidale maatschappij naar werkelijke democratie met als opperste regel dat het souvereine volk via referenda beslist over hoofdzaken, waarna ondergeschikte parlementen zorgen voor uitwerking en controle.
Bijzondere omstandigheid in Nederland is dat voorafgaande aan de laatste verkiezingen de grootste linkse en de grootste rechtse partij lijnrecht tegenover elkaar stonden, hetgeen veel kiezers deed besluiten om "strategisch" te stemmen op een van deze beide teneinde de andere niet aan de macht te laten komen. Dus afziend van hun voorkeur voor een andere, kleinere partij. Evenwel sloten VVD en PvdA nadien opeens een coalitie. Volgens opiniepeilingen hebben zij daarmee slechts steun van eenderde der bevolking, zodat van een soort staatsgreep gesproken kan worden. Het staatshoofd behoort wegens het evidente bedrog nieuwe verkiezingen uit te schrijven, maar doet dit niet; liet zich monddood maken in ruil voor status en geld. Het staatshoofd is verplicht de wet te handhaven, primair art 1 der Verklaring van de rechten van de mens, dat oh schande door de rechters van tafel geveegd wordt om een bovenlaag waartoe zij zelf behoren te begunstigen. Omdat het huidig staatshoofd verzaakt moet zij afgezet worden.
 
Van u, het Europees Parlement, wordt geëist om art 1 der Verklaring van de rechten van de mens volledig te doen respecteren in Nederland, hetgeen verwijdering van de oranje-fascisten impliceert. Zonder uitstel gelieve u terzake het nodige te verrichten, accepterend de verplichting die u jegens de volkeren der Europese Unie op u genomen hebt. 
 
                                         Jitso Keizer
 
           

Geen opmerkingen: