maandag 16 februari 2015

....muizen veroveren Friesland


En het geschiedde dat koning Mickey met een reusachtig heir optrok tegen de Friezen, het land bezettend en verwoestend; de oogst vernielend zodat us Heit en us Mem niet meer te vreten hadden. Want de Friezen deden wat kwaad was en steunden de fascisten die art 1 der universele Verklaring van de rechten van de mens, grondslag van Verdragen der Europese Unie en afgeleide van het Tweede Grote Gebod verwerpen en saboteren.
Het volk kon zich niet voor hulp tot de Groningers wenden want dezen werden richting de onderwereld getrokken met uiteindelijk verdrinken in hel glinsterend water boven weggezakte bodem.
Te Den Haag gingen de gedachten reeds uit naar niet alleen ontruimen van de Ommelanden maar eveneens Frieslân  aan de Natuur terug te geven. Er zit daar immers nog geen drie procent van de kiezers. Binnenlandse vluchtelingen zullen voorrang krijgen boven allochtonen, maar ook zij horen te betalen aan de hulp verlenende tussenpersonen. Amsterdam, waar al meer dan genoeg Friezen wonen, heeft spontaan aangeboden het eiland Pampus ter beschikking te stellen voor een kamp. Ook Rotterdam is gastvrij en heeft op de Maasvlakte onder de rook van de kolencentrale plek. Daarenboven nodigen de prinsen van Oeteldonk en Lampegat, mitsgaders die van in totaal elf steden, uit voor drie dagen ontspanning ofschoon er geen melk maar slechts bier te drinken valt. Wel is hierbij greene cheese te nuttigen. Turkse ondernemers overwegen intussen import van gestampte muisjes daar premier Erdogan het geboorteoverschot wil verhogen.

           

Geen opmerkingen: