vrijdag 28 december 2018

Holland needs help

             Human Rights Watch,
                                      Below a summary of the situation in The Netherlands regarding law according the preambule of the treaties with the European Union. Basic law is respecting art 1 of the universal Declaration on human rights, which is clearly put down in that preambule. But it is sabotaged by dutch government, parliament and justice. Parliament is dominated by a few leaders who demand obedience of the other members, all getting high income from the Treasury and not representing lower classes. Those political chiefs arrange government and have the judges under controll thus that art 1 can be neglected and not a democratic republic with referenda on main topics exists. Moreover the judges often refuse access to court and cheat. Also they allow tax evasion and thus in the whole world poor people get robbed. Art 1 was preceded by the biblical Second Great Commandment: respect and help the other, which has been known in the country for a thousand years. However materialistic egoistic ideas prevail and to correct assistance from abroad seems necessary. For the dutch branche of Human Rights Watch obviously is incompetent, fails to analyze and mark the evil doers.
               achterlijk?
De nederlandse rechters laten serieuze aangiften van rechtzoekenden verdwijnen in prullemanden op politiebureaus.
Zij belemmeren de door Europese Verdragen gegarandeerde vrije toegang tot de rechter met het stellen van eisen zoals een dure advocaat in de arm nemen. Alsof die meerdere is van de gewone burger. De rechter heeft zelf voor de nodige juridische uiteenzetting te zorgen, want moet zich strikt aan de wet houden en is juist uitgekozen om die wet te verduidelijken. Hij kan zelf advocaten inschakelen of andere deskundigen. Hoge werkdruk bij de rechtbank komt voort uit onbekwaamheid en aan geld is geen gebrek omdat het volk de middelen beschikbaar wil stellen teneinde goede rechtspleging te krijgen.
Er zijn tal van advocaten op de Zuid-As bezig met belastingontwijking. Dit wordt toegestaan door de NL rechter en aldus geraken wereldwijd arme mensen bestolen.
De rechters laten schending van het Verdrag van Parijs toe, dat een open eerlijke markt garandeert waarop ieder goederen en diensten kan verwerven voor dezelfde lage prijs als waarop die anderen aangeboden worden. Beperkende bepalingen, ook de bonuskaart van Albert Zwijn (zo genoemd door buitenlanders omdat zij geen bonuskaart kunnen overleggen) zijn verboden. Het overheidsbedrijf de Nederlandse Spoorwegen rekent vaak verschillende prijzen voor precies hetzelfde vervoer van naast elkaar gezeten personen. De EU wil vrij reizen zonder drempels en omwegen zoals via de Hema winkel om een goedkoper treinkaartje te bemachtigen. Genoemd verdrag past in een beschaafde natie.
Bovenmodaal speelt met hulp van de rechters die er zelf van profiteren vals spel en verkrijgt middels de aftrek pensioenpremie overheveling van geld uit de zakken van laagbetaalden naar hen, die het niet nodig hebben behalve om hun hebzucht te stillen. Correct is het betalen van belasting naar draagkracht rond het jaar van inkomstenverwerving. Anders verwatert de boel. Dit is wat het volk wil, maar te Den Haag maken enkele politieke leiders de dienst uit en de rest van de parlementariers staat onder strikte discipline om hen te volgen en zodoende hun overmacht te accepteren. Die rest vertegenwoordigt niet het gewone volk want ze behoren allemaal tot bovenmodaal, uit de Schatkist betaald en happig op carrière maken, medemensen voorbijstreven en baas worden. De Justitie faalt om zulk verwerpelijk gedrag aan de kaak te stellen en maatregelen te nemen tot herstel van echte democratie. Dat is pas mogelijk in een republiek waar art 1 der Verklaring van de rechten van de mens geldt en niet door rechters onder tafel gewerkt wordt. Dit art tekent gelijkwaardigheid en geeft derhalve automatisch recht op deelname aan beraad en besluit zoals mogelijk via bindende referenda, waarna een ondergeschikt parlement zorgt voor uitwerking en controle. Nu is de situatie zo dat enkele vaak niet deskundige bobos het kabinet samenstellen en de Justitie in een vrijwillige houdgreep hebben. Het gaat hen om voor zichzelf overmatige macht te verkrijgen met bijbehorende goede materiele positie. Daar medemensen aldus bedrogen worden is bestraffing noodzakelijk en aangezien de gangbare smerige practijken, ongeveer even erg zijn als landverraad, past een langdurige gevangenisstraf voor alle betrokkenen en meelopers. Dit valt evt te verkorten in dwangarbeid zoals keien rapen op Spitsbergen ter versterking van onze dijken. Het lijkt noodzakelijk dat bij verkiezingen niet langer op partijen maar op personen gestemd wordt, zodat die hun best gaan doen om goed te vertegenwoordigen in plaats van de Achterkamertjes te helpen overheersen. Hoewel partijen noodzakelijk zijn wegens het formuleren van een programma, waar de gewone burger meestal niet aan toe komt. Een prima middel om opeenhoping van macht en invloed te voorkomen is wisseling van de wacht. Na een tien jaar moeten presidenten plaats maken en laat dit ook gelden voor ministers, kamerleden, ambtenaren, professoren en zelfs politieagenten, want die gingen volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek in een jaar tijds over tot duizenden onrechtmatige vrijheidsberovingen.
Wie tot de nederlanders behoort wordt vooral uitgemaakt door de gebezigde taal. Die hoort zich te ontwikkelen met woorden voor nieuwe begrippen om niet achterop te raken alsook voor esthetische verbeteringen zoals weglaten van het lelijke ge-, net als in het gronings. Maar op de universiteiten willen de sufferds engels praten om hoger te lijken en om kloof te hebben met lager geachte mensen die niet zo goed hun steenkolenengels beheersen. Daar is dus eveneens grote schoonmaak nodig en omdat er tot op heden niks uit eigen land gebeurt is hulp uit het buitenland zeer wenselijk. Wie zich niet geheel wensen toe te leggen op de geneugten van de buik, van het materiële, zullen zich dienen te orienteren en moeten tot actie over gaan. Lukt dat niet dan zal het buitenland termen als achterlijkheid gaan gebruiken en met reden!



Geen opmerkingen: