donderdag 20 augustus 2020

gemeten

            te licht bevonden
                            Voor rechtspraak in internationale hoven moeten nederlandse rechters geweerd worden. Want zij zijn gemeten aan wet en Verdrag onbekwaam en corrupt: 
Ze respecteren niet het belangrijkste der Verdragen van onze Europese Unie. Dat is de basis, genoemd in de preambule; dat alle burgers gelijkwaardig zijn. Dit valt alleen te verwerkelijken in de republiek. Maar Holland kent een monarchistische piramidale organisatie, gewild door het kabinet en het parlement en de meeste boven-modalen. 
Ze helpen verhinderen dat wij gelijkwaardigen ons recht op deelname aan beraad en besluit uitoefenen zoals zeer wel mogelijk met referenda.
Ze negeren het Verdrag van Parijs, hetwelk garandeert dat ieder goederen en diensten kan verwerven voor dezelfde lage prijs als waarop die anderen aangeboden worden. Beperkende bepalingen, ook de bonuskaart, zijn niet toegestaan.
Ze vegen art 3 der Grondwet onder de tafel.
Zij faciliteren belastingontwijking op de Zuid-As waardoor de facto wereldwijd arme mensen bestolen worden. Zelf profiteren ze van de aftrek pensioenpremie die in strijd is met belasting betalen naar draagkracht.
Ze keuren dubbele nationaliteit goed hoewel dat economische ongelijkheid veroorzaakt.
De NL rechters versperren dikwijls "toegang tot de rechter voor een serieuze zaak", tenzij derden, advocaten eraan kunnen verdienen. Er is geld genoeg voor goede rechtspraak maar laat dat niet door partijdige advocaten opstrijken. De rechtbank moet zichzelf toerusten met voldoende kennis en het is de wet die bepaalt; niet de rechter. Deze wordt aangesteld als deskundige om waar nodig wettekst te verhelderen; mag nooit zelf "rechtertje spelen", ook niet bij de strafmaat. Goede wet is billijk; de totstandkoming van wetten is gericht op het verkrijgen van billijkheid.
Dan wordt de conclusie dat de nederlandse rechters op diverse terreinen bewust bedrog plegen. En derhalve strafbaar zijn. Niet in aanmerking komen voor een plek achter internationale groene tafels.

Geen opmerkingen: