zaterdag 8 augustus 2020

referendum

 
                voor de onvrije nederlander

Ga naar het centrale plein van Amsterdam en merk dat jij 's lands hoofdgebouw niet binnenkomt. Knechten jagen je er weg en bij volharding word je opgesloten. Het zijn de dictators van de rattenkoning = ons kent ons, die dit bedisselen en zij commanderen de gewapende politie naar hun smaak. Zij willen geen gelijkwaardigheid want dat betekent voor hen inleveren. Met goede uitslag van een referendum wordt alles anders. Denk mee hoe.
Deelnemen aan beraad en besluit is het recht van de vrije. De Verdragen der Europese Unie erkennen dit. In het voorwoord wordt de universele Verklaring van de rechten van de mens bevestigd als grondslag en dat tekent alle mensen als gelijkwaardigen. 
Slechts in de republiek kan dit goed beleefd worden.
Slechts met roulatie van belangrijke functies wordt opeenhoping van zeggenschap vermeden. Dus niet langer dan een paar jaar uit Onze Schatkist vangen!
Slechts bij inperking van persoonlijk vermogen tot ten hoogste enkele tientallen miljoenen euro's valt economische macht redelijk te verdelen.
Slechts met algemene DNA registratie zijn sancties tegen overbevolking verantwoord te nemen en zullen onwettige kinderen gelijk gesteld worden.
Slechts met terugwerkende kracht van wet kan aan werkelijke billijkheid voldaan worden.
     Over een aantal maanden worden er verkiezingen voor de Tweede Kamer georganiseerd. In Achterkamertjes zoekt men kandidaten uit; hen wordt een ton salaris in het vooruitzicht gesteld. Dan raakt het soevereine volk niet goed vertegenwoordigd en dit blijkt uit het voornemen begin dit jaar om de salarissen van de parlementariers met een duizend euro te verhogen terwijl jeugdloners, minima en pure AOW-ers genoegen zouden moeten nemen met slechts honderden. Plus eventueel de Voedselbank. Bekijk de programma's van de politieke partijen en zie dat daarin de maatschappelijke piramide met bevoorrechte boven-modalen en geknepen minima gehandhaafd blijft. Wie dan de werkelijk democratische republiek van gelijkwaardigen wil kan op het stembiljet schrijven "vrije" in plaats van een hokje rood aan te kruisen. U bent daar baas en zo maken wij er een referendum van. Als er minder rode hokjes -met weggeven van eigen recht op deelname aan beraad en besluit- zijn dan het aantal "vrije" stemmen worden de volgende dag alle bobo's ontslagen en beginnen wij als vrije nederlanders aan de republiek met behartiging van echte gelijkwaardigheid.
p.s.
        Een partij kan van koers veranderen en republikeins worden. Omdat met de republiek alles anders zal zijn valt het betreffende rode hokje bij de "vrijen" op te tellen.

Geen opmerkingen: