maandag 20 september 2021

grondrecht

                                           Zullen aliens concluderen dat zwijnen eerlijker zijn dan de nederlandse rechters? Haal uw schoolgeld terug of beter ontsla de slechte docenten die zelf niet eens beseffen wat het betekent als in de preambule van de Verdragen der Europese Unie staat dat ieder geboren wordt vrij en gelijk in rechten.
Internationale verdragen gaan vóór nationale regelgeving. Als gelijkwaardige burgers der EU hebben wij dus recht op deelname aan beraad en besluit zoals goed mogelijk via bindende referenda, waarna een ondergeschikt parlement zorgt voor uitwerking en controle. Naar verwachting zal dat ze leren, die bovenmodalen in het parlement en overal met hun voorkeur om zichzelf flink te begunstigen. Als zij op de derde dinsdag in september hoera roepen bedriegen zij ons met hun volle verstand. Daarop past straf, bijvoorbeeld dwangarbeid welke korter mag zijn dan gevangenisstraf.  Een onafhankelijke Justitie volgt niet foute politici doch vervolgt dezen. Alleen in de republiek is echte democratie mogelijk en wie daar tegen is kan beter emigreren. Komt er straks een minderheidskabinet dan heeft inhalig rechts  het weer een tijd voor het zeggen. Zo'n regering hoort ogenblikkelijk getorpedeerd te worden. Lukt het om alsnog Groen Links en PvdA erbij te krijgen met zeg Klaver op Gezondheidszorg -waar toch dokters de dienst uitmaken- en een Ploumen op Buitenlandse Zaken -waar de minister in het gareel gehouden kan worden, al is het onbegrijpelijk van Rutte dat hij mevrouw Al Qaak (volgens uitspraak?) gelegenheid gaf om te spionneren- dan wordt de toestand een beetje gunstiger voor gewone mensen.
Maar de sukkel op Economische Zaken moet weg, want er zijn vele oplossingen voor het woningenprobleem die meneer niet weet. Vandaag nog moet het anderen discriminerend dubbele paspoort afgeschaft worden. De ongelukkigen kunnen zich dan niet meer ontplooien in twee landen tegelijk of hier een sociale woning gebruiken en ginds een vakantievilla hebben, maar het alternatief is schrappen van art 1 der Grondwet. Ginds kost een huis een ton en hier driemaal zoveel, die de belastingbetaler moet opbrengen als men zelf geen middelen heeft. Een emigratiestroom komt snel op gang bij een passende financiële injectie of hoe regel je de markt het best? Ruil ook volgens het pariteitsbeginsel met de marokkanen: Vergroot het NL Rijk met een tienduizend vierkante kilometer kale woestijngrond tegenover de Canarische eilanden om er een prachtige metropool te bouwen. Onder onze wetgeving uiteraard, want anders wil er niemand naar toe. Voor hetzelfde geld dat verdichting van de Randstad kost kun je daar drie nieuwe steden bouwen waarvan de tweede weg te geven is aan de West-Saharanen en de derde aan Marokko. Dat is prima ontwikkelingshulp voor een wijde omgeving, bovendien omdat met het afvalwater groen voor recreatie, tuinbouw, dieren te drenken is.
Grondrechten in de Europese Unie en te bevorderen elders behelzen niet uitbuiting door kapitaalkrachtigen maar billijke verdelingen van macht en bezit. Billijkheid moet basis zijn van de rechtspleging. Dan hoort bijbetaling te geschieden voor te goedkope producten uit derdewereldlanden en dit kan heel goed door storting in gindse AOW potten. Men wordt er minder afhankelijk van kinderen en wereldwijd komt DNA-registratie in zicht om sancties te kunnen nemen tegen overbevolking, om de verantwoordelijke ouders en staat van kind vluchtelingen op te sporen. Die lopen soms wel weg van huis maar hebben geen benul van grenzen en wat daarachter ligt.  Onechte kinderen zullen niet meer bestaan maar volledig emanciperen en delen in de erfenis. Wordt nog vals verhinderd in NL! De echte vervolgden zitten vaak al in de gevangenis en besteed je geld liever aan hen vrijkopen dan aan Mieles en zo. De Justitie heeft een bril nodig voor goede afweging, namelijk om onze Wet, die Verklaring van de rechten van de mens, te lezen. Nu verstoren nog egoïstische groeperingen, verschillend in macht, de weegschaal. Benedenmodaal is niet eens vertegenwoordigd in het parlement behalve door de SP, en de bonzen van de vakbond stellen dat het lagere volk tevreden moet zijn met een euro meer. Bij de volgende verkiezingen is er een programma nodig voor betere verdeling van zeggenschap en van wat de Aarde ons geeft. Laat de Mammon helpen door iedereen bij de stembus met honderd euro te belonen voor zijn studie van wat het beste is voor ons land.

Geen opmerkingen: