vrijdag 4 maart 2022

kinderen en paralympics

        3-03-22
               Het is niet juist om kinderen uit de Oekraïne naar Nederland te halen, want in eigen land zijn er voor hen veilige gebieden waar zij minder psychische last hebben te verduren dan als vluchteling in een vreemd land. De kinderen zouden in Nederland flinke leerachterstand oplopen omdat zij onze taal niet spreken.
Voor invalide jongeren in Rusland zou het een grote teleurstelling zijn in hun toch al zeer beperkte wereldje als zij geweerd worden van de Paralympics. Beter is het om deelnemers uit andere landen goed voor te lichten, stellende dat die gehandicapte russen part nog deel hebben aan de politiek te Moskou. Uiteraard is ieder vrij om een mening te hebben, maar richt er geen kwaad mee aan. 
                                           
        2-3-2022
              Ontvangen Oekraïners die de grens over vluchten gratis verzorging?
Hun land is 640.000 vierkante kilometer groot met nu dus een halve russische soldaat per vierkante kilometer.
In werkelijkheid zullen er wel rustige streken zijn.
Maar daar moet men betalen voor trein, logies en plofkip.
Betaald verblijf in het buitenland is aantrekkelijk. 
Rutte & CO zijn onbekwaam om goede prioriteit te stellen en het geld te besteden aan het vrijkopen van politieke gevangenen zoals bij Assad. 
Mag ook met omkoping. 
Merk op dat een kwaadaardig regime doorgaans niet bijster geïnteresseerd is in dissidenten mits die niet in eigen land zitten. 
De stromen migranten richting Europa hebben grotendeels overbevolking, gelet op de huidige economische ontwikkeling, als oorzaak.
Na kennis gemaakt te hebben met onze samenleving kunnen ze terug om het eigen land op te bouwen.
Ondertussen zijn de meeste parlementariërs als op de hoeken der straten biddende farizeeërs zonder zich echt te bekommeren over die in de gevangenissen, hoewel zij de Mammon te vriend hebben om wie onterecht opgesloten zijn te helpen.

Geen opmerkingen: