woensdag 23 november 2022

dwaas regeren niet steunen


                                        Een bonus voor veehouders die vervuilen met stikstof? Wie vervuilt moet betalen! Dieren tekort doen, ze zelfs mishandelen? Het verdient bestraffing. De megastallen laten krimpen voor verantwoord omgaan met dieren is niet moeilijk, want een kleinere auto bespaart genoeg voor drie keer duurder melk en vlees. Voeg daarbij het onthouden van redelijk loon voor producten uit de Derde Wereldlanden en het wordt tijd voor een ander "Den Haag". In een beschaafde natie krijgt elk dier onder controle van de mens voldoende natuurlijke buitenruimte om tenminste drie seconden achtereen voluit te rennen, zwemmen of vliegen. Een beschaafd land zorgt voor heffing op te goedkope goederen uit ontwikkelingslanden en stort die in een gindse AOW pot. 
Op een dag kan er een supervulkaan uitbarsten en wereldwijd zorgen voor lagere temperaturen, zodat oogsten mislukken. Daarom moet de nederlandse bevolking in omvang afnemen, zodat er marge is voor eigen voedselproductie.
De Partij voor de Dieren moet in het verkiezingsprogramma die kolossale woningbouw schrappen. En aandringen op wereldwijde DNA-registratie om sancties te kunnen nemen tegen overbevolking.

Geen opmerkingen: