zondag 11 december 2016

verwaarloosd grondbeginsel

discriminerende Justitie

                                                           De rechtbank te Den Haag beweert dat Wilders discrimineert. Is hier sprake van een balk in eigen oog? Immers heeft de Europese Unie art 1 der Verklaring van de rechten van de mens -ieder wordt geboren vrij en gelijk in rechten- als basis van Verdragen. En die gaan voor nationale wetgeving! Kortom is dat art 1 helemaal geldig in ons land, maar het kabinet en het parlement saboteren het kennelijk. Namelijk betekent gelijkwaardigheid zoals in art 1 beleden onder meer automatisch recht op deelname aan beraad en besluit, bijvoorbeeld via referenda over hoofdzaken, waarna een ondergeschikt parlement zorgt voor uitwerking en controle. De Haagse Justitie is verplicht om art 1 te doen handhaven, doch wil het niet. Men zal daar genoeg verstand van zaken hebben om de draagwijdte van het artikel te beseffen; evenwel kiest men tegen gelijkwaardigheid en voor de monarchie met rangen en standen, voor een in wezen piramidale maatschappij van hogeren en lageren, zowel naar status als naar geld. Zelfs dominees verkiezen de vleespotten en houden de mensen af van Uittocht, al kwezelversjes latend zingen uit hun nieuwe Liedboek.

Gemeten aan het belangrijkste stukje wet dat wij hebben, art 1, kenmerk van werkelijke beschaving, doet de rechtbank te Den Haag ijverig mee aan discriminatie, aan bevoordeling van sommigen naar afkomst of anderszins en omgekeerd benadeling van anderen. De rechters zeggen dat Wilders aan discriminatie doet maar leggen geen straf op. Terwijl deze persoon duidelijk te kennen geeft niet anders dan voorheen te zullen handelen en spreken. Moet er dan weer een proces tegen hem komen? De oplossing van deze kwestie is niet moeilijk, gemeten aan art 1: Die rechters deugen niet en moeten uit hun funktie gezet worden wegens hùn veel omvangrijkere en vooral ernstiger discriminatie bestaande uit het ondersteunen van de huidige foute ongelijkheid. Gezien de situatie lijken de nederlanders hulp nodig te hebben uit het buitenland om in het reine te komen met het beoefenen van de volgens de wet van "Brussel" verplichte gelijkwaardigheid. Daar moet men trouwens ook opgepord worden. Bij wijze van spreken is de Gouden Koets er voor ònze prinsjes en prinsesjes, de kindertjes van Finsterwolde, Beetsterzwaag, Bonaire en niet anders. Gelet op de omvang van de discriminatie in huidig NL dient ogenblikkelijk de republiek ingesteld te worden. Daar hebben wij recht op uit hoofde van die gelijkwaardigheid. Mogen de foute rechters, de foute Justitie ontkomen aan bestraffing? Zij kunnen in plaats van langduriger gevangenisstraf keien rapen op Spitsbergen ter versterking van onze dijken.

             Welke beperking legt art 1 der universele Verklaring op aan het zich vormen van een mening en die kenbaar te maken? Uit de gegevens over Wilders blijkt dat deze persoon jegens geen enkel mens of groepen iets in de zin heeft dat als kwaad aan te merken valt. Achterstelling van lageren zoals gesanctionneerd door de Justitie in de foute constellatie van aan de touwtrekkende figuurtjes achter een masker van een geestelijk dode monarch behoort daarentegen een ieder af te wijzen.  


Geen opmerkingen: