maandag 19 november 2018

NRC checke

                            Is de NL Justitie 3e graads corrupt?

Rechters laten aangiften van serieuze rechtzoekenden verdwijnen in prullemanden op politiebureaus. Zij blokkeren ook dikwijls de met internationale Verdragen gegarandeerde vrije toegang tot de rechter door het stellen van eisen zoals derden, bijv. een dure advocaat, erbij te betrekken alsof de rechtzoekende minderwaardig is. (1e graads)

Rechters te Amsterdam bestelen wereldwijd arme mensen door het toelaten van belastingontwijking op de Zuid-As. Het volk wil belasting betaald hebben naar draagkracht conform de wet en dit rond het jaar van inkomstenverwerving omdat anders de boel verwatert. Maar middels aftrek pensioenpremie wordt geniepig geld uit de zakken van laagbetaalden, die het niet begrijpen, overgeheveld naar welgestelden. Die het niet nodig hebben, behalve om hun hebzucht te stillen. De instemmende rechters profiteren er van. (2e graads)

Wij zijn burgers van de Europese Unie en genieten de bescherming vastgelegd in de Verdragen en met name de grondslag daarvan genoemd in de preambule, als bekend art 1 der universele Verklaring van de rechten van de mens. Dit art tekent gelijkwaardigheid en kent daarom automatisch het recht toe op deelname aan beraad en besluit zoals zeer goed te doen via bindende referenda. Te Den Haag saboteren kabinet, parlement en Justitie het ofschoon met voorloper het Tweede Grote Gebod -respecteer en help de ander want hij/zij is als uzelf- al duizend jaar in den lande bekend is hoe een beschaafde natie er uit hoort te zien. (3e graads)

Is essentie van vrijheid anders dan als gelijkwaardige meedoen?

Geen opmerkingen: