maandag 5 november 2018

taak Europese Commissie

Collectief ontslag voor alles wat in Nederland jurist is?

NRC checke of gelet op de misstanden dit gepast is.

Hadden ze maar eerlijk moeten zijn!

 

Hier verzoek aan de Europese Commissie tot corrigerende maatregelen voor misstanden in Nederland. De juridische faculteiten verzuimen om aan goede analyse te doen en de resultaten daarvan breed kenbaar te maken, zodat vervanging van docenten en onderzoekers geboden is.

Bijzondere aandacht verdient de dieverij van boven-modaal via de aftrekregeling pensioenpremie. Als de pensioenfondsen afgeschaft worden met terugwerkende kracht verdwijnen staatsschuld, couponknippers en voedselbanken. De gelijkelijk verdelende AOW kan dan met honderden euro' s per maand omhoog. Een deel ervan zal doorsijpelen naar kinderen en kleinkinderen met een economische impuls tot gevolg. Allerlei subsidies en veel ambtenarengedoe worden overbodig. Er is niets tegen een pensioen maar op andermans kosten is fout. Sparen zou heel goed kunnen via een op te richten Rijksbank zonder winstoogmerk, die ook de sociale uitkeringen verzorgt. En natuurlijk met verwerving van een eigen woning, waartoe alvast het recht op een kosteloos grondstuk vast te leggen is. Johannes de Doper zei: Geef van je dubbel stel kleren aan wie te weinig heeft. Dit geldt ook jegens dieren nu de beesten in onze tijd in verdrukking raakten. In de brief aan de Europese Commissie wordt verzocht in te perken waar boosaardig het tegenovergestelde practijk is.

Houden wat je hebt en pakken wat je kunt krijgen bepaalt grotendeels de politieke opstelling. Bij het huidig pensioenfondsensysteem profiteert een minderheid door veel aftrek bij hoog salaris, terwijl de meerderheid netto inlevert. Maar dat wordt niet door die meerderheid begrepen en spraakmakers behorend bij de voordeel behalers, zoals onder meer goed betaalde vakbondsleiders, praten er liever niet over. Van hetzelfde bij verkiezingen, zodat egoïstisch rechts blijft regeren.

                 

                Europese Commissie

                           Zorg dragend voor naleving der Verdragen van de Europese Unie wordt u verzocht om onderzoek in te stellen naar schendingen in Nederland van het overeengekomene en gegarandeerde, dienend tot bescherming van volk en individu.

-Art 1 der universele Verklaring van de rechten van de mens wordt te Den Haag door regering, parlement en justitie gesaboteerd, terwijl het strikt geldig is en als bepalende en leidende preambule opgenomen werd bij de Verdragen. Het art tekent gelijkwaardigheid, hetgeen slechts mogelijk is bij republikeinse staatsvorm met voor ieder deelname aan beraad en besluit, zoals zeer wel mogelijk via bindende referenda.

-Rechters verduisteren aangiften van rechtzoekenden door die in prullemanden op politiebureau's te laten verdwijnen. Zij erkennen niet de gelijkwaardigheid en eisen dikwijls inschakeling van dure derden in plaats van zelf voor goed onderzoek en presentatie te zorgen. Zij worden verdacht van corruptie, niet optredend als onafhankelijke macht, om de bovenlaag waartoe zij zelf behoren te bevoordelen. Dit geldt in het bijzonder voor de leden van de Hoge Raad, welke verplicht zijn tot toezicht en correctie maar kennelijk opzettelijk nalatig zijn. Ondanks in staat zijnde om wettekst te lezen en te begrijpen en wetend daar niet van af te mogen wijken voor eigen doeleinden of die van hun bovenklasse.

- Dit leidde tot geknoei tegen het belasting betalen naar draagkracht (rond het jaar van inkomstenverwerving omdat anders de boel verwatert) -zoals het volk wil en de wet beoogt- middels aftrek pensioenpremie. Hetwelk neerkomt op geniepig geld uit de zakken van laagbetaalden overhevelen naar wie al genoeg hebben behalve om hun hebzucht te stillen. De evil managers van de pensioenfondsen zorgen niet voor vergroting van de produktie maar voor schevere verdeling en hinderen echte ondernemers met hoge rente bij uitleen van kapitaal. Daarnaast worden met medewerking van Justitie op de Zuid-As te Amsterdam wereldwijd arme mensen bestolen door belastingontwijking.

-Het Verdrag van Parijs, bevestigd door het oprichtingsverdrag der Europese Gemeenschap, en onontbeerlijk voor een open, eerlijke markt waarop ieder goederen en diensten kan verwerven voor dezelfde lage prijs als aan anderen aangeboden, wordt systematisch geschonden; onder meer door de Nederlandse Spoorwegen die aan naast elkaar gezeten passagiers voor precies dezelfde vervoersprestatie dikwijls verschillende prijzen rekent. Albert Heyn wordt door buitenlanders Albert Zwijn  genoemd omdat zij geen bonuskorting kregen. Ze wisten niets van een bonuskaart. Die is volgens het Verdrag van Parijs als het principe van de open eerlijke markt hinderend verboden.

    Gelieve copie vergezeld van uw voornemen tot correctie te zenden aan het Europees Parlement, de Raad van Europa, internationale Gerechtshoven en voor deze site.

                    

Geen opmerkingen: