donderdag 10 januari 2019

glorieuze moslimuniversiteit aan de Boelelaan

          voor de gereformeerde hindoe,
                                          Zo ziet de toekomst er wellicht uit nadat atheïsten de Vrije Universiteit voor kleine luyden en met opvoeding in de vreze des HEEREN aan de slapende christelijke achterban ontstolen. Die moeten dan maar een nieuwe rood-christelijke instelling voor hoger onderwijs stichten in het lege gebied op de hoek van wad en Eems. Met ook hierheen verplaatst vliegveld Eelde en veerboten naar Scandinavie en naar een vergroot Rottum met door de zon op de ondiepe wadden verwarmd schoon zeewater aan het strand.
Het binnenhalen van amerikaanse studenten die op de eigen topuniversiteiten niet toegelaten werden verschraalde voor de nederlandse jongelui het intellectuele milieu. Daarenboven gingen de sufferds engels praten om hoger te lijken en vooral om afstand te scheppen tot gewoon volk dat hun steenkolenengels niet goed kan volgen. Zo krijgt de moedertaal niet de nodige woorden voor nieuwe begrippen en raakt NL achterop als natie. Maar gelukkig vonden veel mohammedaanse meisjes de weg naar Buitenveldert toen daar nog geloofd werd, al was het niet aan Allah want dat woord mogen de roomsen en protestanten niet gebruiken voor hun grieks-heidense drie-eenheid van plm 300 na Chr. Nadat de Messias Nieuw Verbond bracht met verhoging van onze status van knechten tot "kinderen"en zelf om die boodschap te onderstrepen als enige dit reeds vanaf geboorte kreeg. Wat kan het HET, die wij Hij noemen omdat zonder enig besef er chaos in de Schepping zou resulteren -hetgeen u opmerkt als ge wat uit uw doppen kijkt-, wat kan het Hem schelen hoe de vogeltjes op die kleine Aarde in het onmetelijke heelal zingen als het maar mooi is? En dat kan straks volop aan de Moslim Universiteit, die uit de westerse omgeving heel veel talent moge plukken om glorieus de universiteiten in achtergebleven landen voorbij te gaan.
Maar er hoort nog iets bij: Er is godsdienstvrijheid in den lande en dat geldt uiteraard ook voor de regering die een staatsmoskee kan stichten op het Museumplein om daar art 1 der Verklaring van de rechten van de mens erin te hameren. In een prachtige grote zwarte kubus op pootjes, fraai contrasterend met het groene gras en de witte Badkuip. Bijkomend voordeel is dat kabinet, parlement en Justitie die art 1 thans en altijd al saboteren er ook wat kunnen opsteken.
                                    

Geen opmerkingen: