maandag 7 januari 2019

rechtsbetrachting

Aan de Minister voor Justitie en Veiligheid
                                      Naves, Van der Meer en Feteris, presidenten van rechtbank, gerechtshof en Hoge Raad voeren een practijk die te kenschetsen is als corrupt en als zodanig door gedupeerden ervaren wordt, want:
Zij laten serieuze aangiften van rechtzoekenden verdwijnen in prullemanden op politiebureaus (onder meer worden gevallen van schadende laster en gemene oplichting niet behandeld),
belemmeren de gegarandeerde vrije toegang tot de rechtbank dikwijls door het stellen van onrechtmatige eisen, zoals forse betalingen vooraf en toevoeging van een advocaat alsof die meerdere is van een gewone burger (de rechter heeft zich strikt te houden aan de wet en is benoemd om die te verduidelijken, uitleg te geven; daarbij kan hij zelf een deskundige inschakelen);
zij faciliteren belastingontwijking op de Zuid-As waardoor wereldwijd arme mensen bestolen worden;
zij laten het Verdrag van Parijs schenden en verzieken zodoende een open eerlijke vrije markt waarop ieder goederen en diensten kan verwerven voor dezelfde lage prijs als waarop die anderen aangeboden worden. Dit is met name het geval bij de NS en algemeen bekend, een beschaafde natie onwaardig, maar geldt ook voor de "stadspas", welke vrije besteding uit voldoend inkomen in de weg staat.
Deze "rechters" trekken zich als het in hun kraam van pas komt niets aan van uitspraken door de Raad van State; met name kan het bestuurvan Amsterdam zodoende al jarenlang valse administratie plegen bij de Burgelijke Stand om aan schadevergoeding te ontkomen.
Buitengewoon smerig is het overhevelen van geld uit de zakken van laagbetaalden naar welgestelden die het niet nodig hebben behalve om hun hebzucht te stillen zoals met instemming van al wat bovenmodaal is geschiedt via de aftrek pensioenpremie. Deze aftrek behelst immers schending van het door het volk gewilde belasting betalen naar draagkracht en wel rond het jaar van inkomstenverwerving omdat anders de boel verwatert. De rechters profiteren hiervan hoewel zij ongetwijfeld beseffen dat onwetende gewone mensen belazerd worden.
Bovenal saboteren zij art 1 van de universele Verklaring van de rechten van de mens, dat opgenomen is in de preambule der Verdragen van de Europese Unie en derhalve bij ons absolute geldigheid heeft. Het art behelst gelijkwaardigheid welke als staatsvorm de republiek vereist met bindende referenda, erkennend het recht op deelname aan beraad en besluit.
Daarom moeten deze personen verwijderd worden uit de rechterlijke macht. De Minister voor Justitie draagt hierbij verantwoordelijkheid.
Henrichs, Deken te Amsterdam blijkt onbekwaam of onwillig om de misstanden te signaleren en te rapporteren en aangezien dit een blammage is voor de plaatselijke advocaten kunnen zij deze figuur beter vervangen.
Daarenboven uit een zekere corruptie bij de Justitie te Amsterdam zich in het negeren van klacht over inbraak in en ontvreemding onder leiding van de wethouders Van der Burg en Kukenheim van het clubhuis van een kleine sportvereniging in het Westerpark. Zulks met steun van kerkelijke autoriteiten en ruim voorzien van laster.
Tegen Radder, Hartsuiker en Kortenhout van gerechtshof Amsterdam werd aangifte gedaan van bedrog en laster gepleegd zonder enige grond, leidend tot grote schade voor de benadeelde en kennelijk bedoeld om een bevriende groepering, de politie, van vervolging te vrijwaren. Deze personen zijn voor altijd te wraken en uit de rechtspraak te verbannen.
Tegen Schepop, Bootsma en Van der Winkel bij de Justitie Noord-Nederland werd aangifte gedaan wegens manipulatie door hen leidend tot ontvreemding van een woning en dat voor een spotprijs in handen spelen van opkopers. Schade plm 200.000 euro, maar behandeling wordt in strijd met de wet opzettelijk getraineerd.
Recent blijkt dat de Tweede Kamer faalt in het juist vertegenwoordigen van het nederlandse volk dat helemaal geen hogere btw wil met verlaging van de winstbelasting voor aandeelhouders, waaronder ongetwijfeld velen van de dik betaalde bovenmodale parlementariers. De toestand daar wordt gedomineerd door enkele bazen van politieke partijen die grotendeels de kandidaten voor het parlement selecteren en daarbij letten op willoze volgers zodat zij in hun achterkamertjes de dienst kunnen uitmaken en de regering vormen. Aldus ontstond een piramidale maatschappij met ontrechte gewone mensen en de huidige leden van de "volksvertegenwoordiging", eerzuchtig en trachtend omhoog te kruipen, blijken dit te willen bestendigen zodat de verkiezingen ander karakter moeten krijgen. De Justitie als onafhankelijke macht was verplicht om te corrigeren, de fouten aan te wijzen en maatregelen te gelasten tot verbetering. Geen sprake daarvan helaas en weshalve er nog uitgebreid onderzoek nodig is om uit de achterlijke toestand van willekeurige schendingen van wet en recht te geraken. Excuus van hoge werkdruk is niet acceptabel omdat zulks voortkomt uit onbekwaamheid. Evenmin is er tekort aan middelen want het volk stelt dit beschikbaar. Het bedrog door de spraakmakers met hun goedkeuring van miljardairs naast voedselbanken is van alle eeuwen maar valt te beëindigen overeenkomstig de materiele aspecten van genoemd art 1.                       
                               janjitso@hotmail.com 

Geen opmerkingen: