dinsdag 11 juni 2019

rapportage Justitie

 on violations of law and treaty by dutch Justice
                                                                                                                           corrupte zooi?
           Amnesty international kent vele juridisch geschoolde personen die aan den lijve valse rechtspraak hebben ondervonden. Wellicht willen enigen van hen rapporteren over de Justitie in Nederland. Immers deugt het niet dat rechtzoekenden hun serieuze aangiften in prullemanden op politiebureaus zien verdwijnen. Dit grove schenden van de wet door de rechters is al voldoende om in toonaangevend Amsterdam de verantwoordelijke presidenten Wiertz en Van der Meer  af te zetten en idem die van de Hoge Raad. Kenmerk van een beschaafde natie is goede rechtspraak waar zulk bedrog niet voorkomt. Genoemde personen zijn daarom te vervolgen en behoren schadevergoeding te betalen aan gedupeerden.
Bij verder onderzoek blijkt er een waslijst van knoeierijen door de Justitie met openlijke en opzettelijke schending van wet en verdrag. De Verdragen der Europese Unie, welke gaan vóór nationale wetgeving, hebben in de preambule als fundament art 1 der universele Verklaring van de rechten van de mens. Dit art tekent gelijkwaardigheid en geeft daarom automatische recht op deelname aan beraad en besluit. Dat is heel goed mogelijk via bindende referenda en op volksvergaderingen. De rechters betonen  zich ter zake niet een onafhankelijke macht die de Wet doet respecteren maar schikken zich naar de machthebbers, naar de Haagse Achterkamertjes. Daar worden de verkiezingslijsten geselecteerd; lieden met een ton aan inkomen vertegenwoordigen beneden-modaal niet. Er is geen staatshoofd die de Wet handhaaft maar slechts iemand uit op poen en vleierij; ook hier wordt zwaar bedrogen, alles om een piramidale maatschappij te handhaven in plaats van een echt democratische republiek te krijgen.
Het souvereine volk wil belasting betaald hebben naar draagkracht rond het jaar van inkomstenverwerving. De aftrek pensioenpremie doorkruist dit en de rechters behoren tot de welgestelden die van de miljardenzwendel profiteren. Op de Zuid-As worden onder het oog van de rechters wereldwijd arme mensen bestolen via belastingontwijking. Ook wil men niet weten van een open, eerlijke markt volgens het Verdrag van Parijs dat aan ieder het recht toekent om goederen en diensten te verwerven voor dezelfde lage prijs als waarop die anderen aangeboden worden en beperkende voorwaarden verbiedt. Loopjongen van de Mammon Rutte Kistkalf Plofkip strooit vergif en de rechter kijkt weg in plaats van het leven te beschermen.
Er is geen sprake van financiële beknibbeling door het volk maar vele rechters zijn onbekwaam en hebben daardoor last van hoge werkdruk. Zij laten nota bene feitelijke rechtspraak dikwijls over aan advocaten -die van hen de waarheid mogen verzwijgen- en minachten de grondwettelijke vrije toegang tot de rechter door te eisen dat derden uit op geld verdienen zoals advocaten en deurwaarders de burger degraderen tot minderwaardige. Normaal is dat de rechter alles behandelt en daarbij kan deze uiteraard rechtskundigen inschakelen. Zo rijst het beeld van luie, corrupte, onbetrouwbare Justitie in NL, met slechts redelijke rechtspraak als zij zelf of relaties niet in de zaak gemengd zijn. Amnesty International behoeft een goede thuisbasis waar de rechtspraak op orde is.

Geen opmerkingen: