vrijdag 11 december 2020

het ecologisch tekort

      verminderen
             Daartoe moet de mensheid allerlei negatieve activiteiten stoppen en het helpt vooral om zich in aantal te verkleinen. Dat tekort is groot in ons land en het kabinet Rutte moet weg, samen met het ondersteunend parlement, omdat het hapert de nodige verbeteringen in te voeren. Willen wij als meerderheid kiezen voor grondige veranderingen om de Natuur weer als voren op te laten bloeien dan is het zaak een programma op te stellen dat stimuleert en schadelijke afwijkingen tegengaat.
Punt 1 van een goed programma is verplichte DNA-registratie van alle mensen om sancties te kunnen nemen tegen overbevolking. Dit verheft bovendien onechte kinderen tot gelijkwaardigen en maakt het mogelijk om van jonge vluchtelingen hun familie en hun staat op te sporen, welke de plicht hebben om voor hen te zorgen. Grote families zijn nuttig voor het vergaren van macht en rijkdom. Daarom passen ook sancties met terugwerkende kracht.
Men mag van dieren geen gedragingen vergen die tegen hun natuur in gaan en als sterkere hoort de mens te beschermen. Weshalve zal gelden dat elk dier onder controle van de mens voldoende natuurlijke buitenruimte zal hebben om tenminste drie seconden achtereen voluit te rennen, vliegen of zwemmen. Het Amazone-oerwoud, de Sahara, de Noordpoolstreken, de Himalaya zijn gelijk Antarctica te onttrekken aan staten om puur domein van wilde flora en fauna te worden. Grenslijnen kunnen veranderen in mensenvrije grensstreken en vervang bij huis overmatige verharding door hoog opgaand geboomte met ondergroei. Predikers zijn nodig om een eind te maken aan bio-industrie, verminkingen en verder onheil.
In een nieuwe nederlandse unie van autonome deelrepublieken is vanwege de beperkte ruimte geen plaats voor migranten die in het land van herkomst nodig zijn voor opbouw. Ook opgevangen vluchtelingen zijn daartoe te scholen. Voor gindse arme oude mensen is geld over te maken naar AOW potten als aanvulling op te lage betaling voor producten. Ongekozen managers van pensioenfondsen hebben 1500 miljard euro onder zich en zorgen voor scheve verdelingen. Deze lieden vervangend is het geld te benutten voor collectivisering van het grote bedrijfsleven. Dan zal de werknemer hoger loon ontvangen en delen in de winst, terwijl verhoogde AOW de oude dag risicoloos maakt. Het scheelt ongetwijfeld tevens overbodige en vervuilende inspanning.
Turken die turk willen zijn passen beter in het nog ruime Turkije en dubbele nationaliteit moet terstond geschrapt worden omdat het de autochtonen discrimineert. Tegenover de Canarische Eilanden ware het NL Rijk te vergroten met een tienduizend vierkante kilometer woestijngrond. Voor hetzelfde geld dat verdichting van de Randstad kost kunnen hier drie metropolen gebouw worden, waarvan de tweede weg te geven is aan Marokko en de derde aan de West-Saharanen. Met het afvalwater valt rondom groen te creëren voor recreatie, tuinbouw, wetenschappelijk onderzoek en wilde beesten. Dat verschaft iedereen een ruimer jasje. Maar ook dichtbij is meer ecologisch groen te verkrijgen. Een opgespoten heuvelrug tussen Almere en Hoorn is mooi voor rijkaards en coöps om landgoederen te stichten. Met aan de ene kant een randmeer en aan de andere zijde puur droog natuurgebied tot aan Lelystad. Want het Markermeer is voor vogels en vissen overmatig groot. Kleine winst is te behalen met vergroting van Rottum voor bad en natuur, waarbij op de hoek van het vasteland wel een architectonisch fraai stadje past met een nieuwe christelijke universiteit nu de oude aan de achterban ontstolen is plus hierheen verplaatst vliegveld Eelde. Bij de zuidpier te IJmuiden zijn eveneens mogelijkheden, etc.

Geen opmerkingen: