maandag 21 december 2020

onvrije ether, hoe lang nog?

                                      Heb je maar te accepteren die gore reclame, talloze malen hersenspoelend herhaald en ook nog soms discriminerend met "alleen voor hoger opgeleiden" een voordeel? Telkens de radio 25 seconden afzetten als na elven dat akelige duitse deuntje weer gedraaid wordt? Heeft u tabak van goeie morgens? Ook gaat de radio uit als èèèhhh juffrouwen bezig zijn. Waar is de vrije lucht zonder al die misbaksels?
Tussen haakjes lijkt het streven naar even veel vrouwen in leidende posities geremd te worden door hun eindeloos geteut, waar je schoon genoeg van krijgt. Genetisch is er verschil met mannen ook al willen sommigen daarvan eveneens in rad tempo aan het woord blijven en anderen wegdrukken. Verschil dat enigszins samenhangt met spierkracht en waardoor de mond een grotere rol krijgt. Het ratelen is zeer ontwikkeld bij spaanse dames maar houd een wedstrijd en je zult zien dat ze er bij ons ook heel wat van kunnen. 
Waarom verder gaan met verziekte radio? Het ding wegsmijten is geen goede optie. Dus moet het uitzenden maar puur, op prettige wijze, uit de Schatkist, uit de belastingpot betaald worden. Met verwijdering van al die flink geld incasserende vrienden. Roulatie daar om ook niet al te zeer kwebbelende jonge meisjes te horen met hun leuke stemmen.

Geen opmerkingen: