dinsdag 31 mei 2022

Splitsen

                                                                     De slang spreekt tot de Partijsecretaris. Daarom moeten wij ons laten horen en bepalen dat een staat niet meer dan een half miljard inwoners mag hebben teneinde geen bedreiging voor de buren te worden. De Natuur komt niet slechts een Antarctica los van staten toe, maar ook puur domein voor wilde flora en fauna langs de Amazone, in de Sahara, op de Himalaya en rond de Noordpool; dus splitsen! Wereldwijd arme mensen tekort doen, eigenlijk bestelen door regelingen met goedkeuring van de de hollandse Justitie op de Amsterdamse Zuid-As? Splits de monopolies, etc. Niet in staat zijn om voorstellen te doen voor betere spreiding van de bevolking en daartoe lege kale gebieden zoals de ku   kopietjest tegenover de Canarische eilanden te ontwikkelen? Voor hetzelfde geld dat verdichting van de Randstad kost kunnen daar 3 prachtige metropolen verrijzen, waarvan de tweede weg te geven is aan Marokko en de derde aan de West-Saharanen. Bij handel in oekraïense plofkippen de andere kant opkijken en trots zijn op de eigen vieze bio-industrie met veel export en dierenleed? Niet begrijpen dat bij DNA registratie er sancties genomen kunnen worden tegen overbevolking, minderjarige gestuurde vluchtelingen terug te bezorgen zijn bij de verantwoordelijke ouders en hun staat. De indruk doen ontstaan dat nederlanders deugen omdat oekraïense schoolkinderen niet in eigen dorpen van dat grote land terecht zouden kunnen voor onderwijs? Asielzoekers niet verplicht helpen aan opleiding en militaire vorming om in eigen land krachtig te kunnen optreden? Saboteren dat de preambule der Verdragen van de Europese Unie gerespecteerd wordt? Die bevestigt ieders recht op deelname aan beraad en besluit omdat de gelijkwaardigheid erkend wordt, geheel conform normale beschaving, en bestaat, verwerpend de monarchie; met bindende referenda in een republiek. 
De bedoeling van de regenten te Den Haag is om de piramidale maatschappij te handhaven. Met veel onnozel voetbal op de tv van ook oude mannen met baarden om de altijd al gaande extractie te verhullen en te faciliteren. In de wetenschap staat extractie voor vrijwillig je laten uitbuiten, dus verschuiving van macht en geld van het minder geachte volk naar een soort elite toelaten; zich slaafs gedragend. Zulks thans onder leiding van een kabinet dat niet stoelt op een meerderheid van het volk, wel op nog een meerderheid van veelverdieners in de Tweede Kamer. Die van de SGP heeft al een paar miljoen te pakken en als ie de helft weggaf houdt ie nog teveel over. Onbegrijpelijk dat de CU niet hun Leidsman volgt en waarschuwt dat je niet door het ezelspoortje Oog van de Naald kunt met vette buik in dure wagen. Rationeel bezien is er sprake van een soort staatsgreepje als nieuwe verkiezingen achterwege blijven. Verschil moet er zijn is het motto van de dames en heren en zie eens hoe dat met vele miljarden "geregeld" werd via de aftrek pensioenpremie. Die is in strijd met het belasting betalen naar draagkracht en komt uit op overheveling uit de zakken van laagbetaalden naar wie al genoeg hebben behalve om hun hebzucht te stillen. 
Moet er hulp komen uit het buitenland om een prettige egalitaire samenleving te verkrijgen? Valt er vooruitgang te boeken met een Unie van Scandinavie en autonome landsdelen der Benelux? Armoedig Pekela en omgeving kunnen heel goed de vele miljarden van het aardgas gebruiken die dank zij Den Haag nu naar aandeelhouders gaan. Een noordelijke Unie, een neutraal progressief blok vormend binnen de EU en in de wereld mag zeer welkom zijn. De russen hoeven dan minder ongerust te zijn. Waarom vertelt de Minister van Buitenlandse Zaken niet aan het volk wat er in de wikipedia staat over de half-russische bevolking van de Krim en de Dombas? Het is verkeerd om het nederlandse huurlingenlegertje met de vele generaals grover geschut te geven in plaats van naar ontwapening te streven, onder meer met het voorstel om kernkoppen buiten bereik te brengen in grotten van noorse fjorden, die goed te bewaken zijn.  
Hoe zit het met de reisadviezen? Staat Egypte wegens de politieke gevangenen op een rode lijst voor toeristen? Is het onmogelijk om uit te zoeken of de Oigoeren misschien teveel kinderen willen? De huidige dominerende ideologie in China ware te vervangen door modern christendom met uitleg over wie de naaste is. Wiens familie niet zoveel mogelijk mag inpikken met een kindertal als van Von der Leije. Deze godsdienst is verkieslijker dan veelal atheïstisch gefundeerde hebzucht. In moderne tijd kan het accent vallen op het Nieuwe Verbond, gebracht door de Messias: verhoging van onze status van knechten die beloning willen naar "kinderen", alles poëtisch uitgedrukt, met verantwoordelijkheid. Een kind behoeft opvoeding en moet lief en leed meemaken om geen zombie te worden, maar het krijgt wel enige toegang tot pa's portefeuille. Zo lijkt boer Schepper evolutie op Aarde geregeld te hebben. 
Zoveel valt er te doen door Buitenlandse Zaken als men af wil van de foute samenleving, die niet gecorrigeerd wordt door de aan wet en Verdrag gemeten corrupte rechters. Natuurlijk is er dan geen plaats aan de top van het departement voor iemand uit het baantjescarrousel, die qua kennis onnozel is, eerlijk vooruitstrevend regeren belemmert en zo een kwaadstichter blijkt, samen met de Loopjongen van de VVD, van de rechtse haves. Waar vind je bekwame lieden? Het nederlandse personeelstekort bestaat vooral uit gebrek aan dienende, bedienende wezens, waar je graag gebruik van wilt maken als je al een knoert van een wagen hebt en al het andere in jouw overvolle huis. 
Wat een prachtig gezicht als zo'n zwart jongetje chocolade of thee presenteert aan jouw gasten. Zijn pa verdient misschien minder dan tweedollar per dag, dus duur hoeft het niet te zijn want een kind hoort toch niet meer te krijgen dan zijn vader! Zo kan BZ helpen iedereen gelukkiger te maken.

Geen opmerkingen: