dinsdag 27 juni 2023

dierenfront


       Waar bos wil groeien ontstaat een fantastisch milieu voor allerlei dieren èn krijgt de Aarde een koelende groene deken. Wellicht valt een deel van de enorm grote Indiase bevolking over te plaatsen naar noordelijke steppes, waar dan meer landbouw gebeurt en het bos rond Delhi kan herstellen. De grieken horen plantgaten te hakken in hun kale bergen. In Nederland zijn IJsselmeer en Markermeer overmatig groot voor vogels en vissoorten en weinig aantrekkelijk voor zeilers, zodat er nieuw land voor groot wild te winnen valt. 
       Komt er een Dierenfront voor een leefbare Aarde? De hollanders onder Rutte sluiten het varken op in een ijzeren kooi van twee vierkante meter. De atheïstisch geworden VU zegt te streven naar hogere beschaving en laat in de mensa van de bio-industrie serveren. Het kalf mag niet drinken bij moeder koe en de kloek mist haar kuikens. Heel veel van de Natuur is ontroofd aan flora en fauna door de egoïstische mens. Dit terugdraaien kan betekenen dat mensen slechts een derde van het landoppervlak mogen hebben. Niet overal gelijkmatig verdeeld en in ons land bijvoorbeeld twee derde met een bevolking van hoogstens tien miljoen. Om dit goed te regelen is wereldwijd verplichte DNA-registratie nodig, zodat sancties genomen kunnen worden tegen overbevolking. Als je zes kinderen hebt op staande voet ontslag bij de EU in Brussel. Grote families zorgen ervoor dat hun kinderen de beste banen krijgen en opgevoed worden om van de bio-industrie te eten. 
       Volgens de wet moet bestraft worden wie zonder geldige reden een kind van zijn moeder afhoudt, zoals helaas gaande is in de vluchtelingen-industrie. Dit hoort ook te gelden jegens dieren en wie verhindert dat elk dier onder controle van de mens voldoende natuurlijke buitenruimte heeft om tenminste drie seconden achtereen voluit te rennen, vliegen of zwemmen past in de gevangenis. Zo zullen de dieren het willen hebben en laten wij samen met hen optrekken. De ezel kreeg sabbat om rond te struinen; hoever is onze beschaving achteruitgegaan.

Geen opmerkingen: