vrijdag 9 juni 2023

Valse rechters

                  essay
                                                            ook in Nederland. Want volgens het erkende Verdrag tot Bescherming van de rechten van de mens is discriminatie niet slechts overeenkomstig art 14 ontoelaatbaar maar bestaat er verplichting tot verzekering van gelijke rechten. Daar heeft de hollandse Justitie als het zo uitkomt een broertje aan dood. Het soevereine volk heeft bepaald tot belasting betalen naar draagkracht en dit rond het jaar van inkomstenverwerving omdat anders de boel verwatert. Een coureur is zo nog een dertig miljoen euro schuldig aan de fiscus doch loopt vrij rond in ons land en de vrouw van de hondkoning -die het feitelijke, niet gekozen, niet gewilde staatshoofd als een hondje aan een lijntje heeft- "betaalt negatieve belasting". Bekend zijn vele constructies van belastingadviseurs -daardoor is de Zuid-As groot geworden- om de wet te saboteren. De bedoeling van de wet op belastingheffing is volstrekt duidelijk en toch staan de rechters toe om anders te interpreteren tot voordeel van kennelijk bevriende relaties der hogeren, waaronder zij zelf. Zo wordt er voor miljarden gefraudeerd met steun van heel Den Haag door de welgestelden via de aftrek pensioenpremie. Dat kost een tien miljard aan beleggingsadviseurs maar de profiteurs kunnen goed rekenen en houden volop over: Men haalt uit de zakken van laagbetaalden naar wie al genoeg hebben behalve om hun hebzucht te stillen. Bij afschaffing van het voor de minima kwaad aanrichtende stelsel vloeien er honderden miljarden in Onze Schatkist, verdwijnen staatsschuld en couponknippers en kan de gelijkelijk verdelende AOW met honderden eurootjes per maand omhoog. Waarvan een deel zal doorsijpelen naar volgende generaties en de voedselbanken zullen kwijnen. Dus niet langer sparen op kosten van een ander, van laagbetaalden! Dan blijft er nog genoeg geld over om het grote bedrijfsleven te collectiviseren ten voordele van beide klant en werknemer. Zo kun je de autofabriek in Limburg geschikt maken voor productie van voertuigen waarvan niet een fors deel der prijs aan sociale premies en loonbelasting verdwijnt in buitenlandse schatkisten. Voor de overheid zijn vergrote elektrische Dafjes mogelijk die ook geschikt zijn als goedkope taxi en hiertoe een zwarte pet op het verhoogde dak krijgen. Maar daarvoor heb je wel een nieuwe minister nodig, namelijk een tot leiden bekwame. 
Hoe was dat art 14 ook alweer? Het blijkt tevens gericht tegen politieke bevoordeling, tegen het baantjescarrousel. Is het anti dubbele nationaliteit, hetwelk dubbel stemrecht geeft en ontplooiingsmogelijkheden in twee landen, meer dan een ander krijgt? Wel, er is ook een art 15: Elk land, elke regering dus, dient de Raad van Europa volledig op de hoogte te brengen van o.a. de hier genoemde afwijkingen welke strijdig zijn met tekst en doel van het gesloten internationale Verdrag, dat gaat vóór nationale regelgeving. Hierbij moeten de beweegredenen van de afwijkingen expliciet genoemd worden. Hoe formuleer je die dan; probeer je het evidente bedrog te ontkennen? Zal het buitenland opmaken dat het in Den Haag foute boel is met te vervolgen rechters?
Pas op: Het achter de groene tafel opzettelijk misinterpreteren van goede wet leidt tot verder onheil. Tegen Wiertz loopt aangifte wegens brutaal bedrog met het de hand houden boven B & W van Amsterdam die veroordeeld werden door de Raad van State en daarna valse administratie gingen plegen. Er heeft zich om deze presidente van rechtbank Amsterdam een kongsi van kwaad stichtende rechters gevormd om bestraffing te verhinderen. 
De EU heeft gebiedende wet, welke verplicht om ieder op de open eerlijke markt goederen en diensten te leveren voor dezelfde lage prijs waarop die anderen aangeboden worden. Dit betekent dat Albert Heyn moet boeten voor de bonuskaart die buitenlanders niet kunnen overleggen, alleen al omdat ze er geen benul van hebben. Het is uit te leggen tegen korting voor samenreizenden in de trein, tegen hoger tarief voor alleengaanden. En wat te denken van gemeentebesturen die dienstplicht voor turken afkochten? Verplicht het om politieke gevangenen vrij te kopen, desnoods met omkoping, in plaats van het geld te besteden aan tijdelijke opvang van economische migranten totdat dezen teruggestuurd worden? In plaats van de opperturk te feliciteren. Bij dit soort anti-discrimiatie wetgeving horen uiteraard kwaliteitseisen. Die worden door vele boeren en volk dat zich tegoed doet aan de bio-industrie geminacht. Elke rechter weet dat ook aan het dier onder controle van de mens een natuurlijke omgeving toekomt. Als onafhankelijke heeft hij de bevoegdheid om leemten in de geschreven wet waardoor kwaaie elementen menen dierenleed te kunnen veroorzaken op te vullen met positieve uitspraken zoals het een beschaafde natie betaamt. Net als jegens mensen niet het ene dier goede en het andere slechte kwaliteit leveren. Met steun van de rechters kon Rutte dit bereiken: Het varken in een ijzeren hok van twee vierkante meter. 




Geen opmerkingen: