zaterdag 12 september 2020

bijdrage verkiezingsprogramma

Partij voor de Dieren,
                                          De standpunten op de site van de PvdD zijn erg resoluut, maar er ontbreekt ook veel dat te overwegen en te bepraten valt. Hiervoor ruimte scheppen zal veel kiezers aantrekken. Misschien in een koepel.
Tijdens het leven van het gemiddelde PvdD-lid blijkt de wilde dierenwereld tot een derde te zijn gekrompen. Ergo is er grote inspanning nodig om de gang van zaken te keren. Daartoe is het goed om samen te werken en bijvoorbeeld zich te verenigen (koepel) in een invloedrijke federatie van Benelux en Scandinavische landen; met in eigen land autonome gewesten. Thans zitten er middels ontvangen salaris slechts welgestelden in het parlement en deze rijken willen tientallen miljarden weggeven aan Zuid-Europa om daar het consumptiepeil van de bovenklasse niet te laten dalen. Zulke geldstroom is overbodig indien er minder belasting ontdoken wordt door de Italianen en zij genoegen nemen met een klein Fiatje. Voor overheveling van gratis geld komen eerder in aanmerking de werkers in lagelonenlanden, die uitgebuit werden. Geld naar Suriname dirigeren voor stichting van vakantiedorpen op de Tafelberg met aangenaam klimaat is een optie. Ook onze schooljeugd kan er de tropen leren kennen. De hollandse parlementariërs zijn bijna allemaal pro monarchistische piramidale maatschappij. Laat de PvdD boe roepen op de derde dag van september. Wel kan de Gouden Koets blijven rijden, maar nu voor de prinsen en prinsesjes in Oude Pekela, op Walcheren, het hele land doorgaand. 
Goede ordening tussen de mensen met zich kanten tegen meer geld, meer groei, meer dieren behalve voor het slachthuis is gemakkelijker in een republiek van gelijkwaardigen, met minder onderlinge concurrentie en met opleiding om zelf in plaats van politie en boa's goede orde te handhaven. Nederland is te vol met mensen en hun vele schadelijke practijken. Ligging op een verkeersknooppunt telt thans minder dan vroeger en wie zou willen kan geholpen worden om naar elders in genoemde federatie te migreren. Varkensboeren kunnen met hun speklappen naar de Baltische bossen.
Dubbele nationaliteit -met verdubbeling van domein!- is discriminerend voor wie maar in 1 land terecht kan en moet verdwijnen. Redelijk snelle wisseling van nationaliteit kan bezwaren wegnemen. In de Benelux verblijven bijna een miljoen Marokkanen. In ruil ware het nederlandse Rijk te vergroten met een tienduizend vierkante kilometer woestijngrond tegenover de Canarische Eilanden om daar een metropool te bouwen onder NL wetgeving. Met rondom groen voor recreatie, tuinbouw en dieren. Voor hetzelfde geld dat verdichting van de Randstad kost kunnen ginds drie nieuwe prachtige steden gebouwd worden, waarvan de tweede weg te geven is aan Marokko en de derde aan de West-Saharanen. Zo wordt het areaal voor mens en wild vergroot terwijl woningbouw in Amsterdam dat verkleint.
Die noordelijke federatie binnen de Europese Unie kan het voortouw nemen om wereldwijd DNA registratie te krijgen teneinde sancties te nemen tegen overbevolking, onechte kinderen hun rechtmatig erfdeel te bezorgen, om "alleenreizende kinderen" weer bij hun familie met hun zorgplicht te brengen. Het Amazone-oerwoud, de Noordpoolstreken, de Sahara, de Himalaya horen net als Antarctica los van staten om puur domein voor wilde flora en fauna te zijn. De bevolkingsomvang van staten moet beperkt blijven tot minder dan 500 miljoen om de buren geen angst aan te jagen. Dit vergt splitsing en 1-kind politiek. Elk dier onder controle van de mens is zijn recht te gunnen gelijk de ezel sabbath kreeg en zal voldoende natuurlijke ruimte moeten hebben om tenminste drie seconden voluit te rennen, vliegen of zwemmen. Maar honden in parken en bos krijgen thuis van de bio-industrie en jagen vervolgens klein wild op en weg.
De linkse partijen hebben welgesteld kader en die mensen willen prima pensioen. Dat gaat op kosten van beneden-modaal en minima via de aftrek pensioenpremie. Bij opheffing van het oneerlijke systeem -het haalt geld uit de zakken van laagbetaalden om dat over te hevelen naar welgestelden die al genoeg hebben behalve om hun hebzucht te stillen- met terugwerkende kracht vloeien er honderden miljarden in de Schatkist, verdwijnen staatsschuld en couponknippers en kan de gelijkelijk verdelende AOW met honderden euro's per maand omhoog. Dat scheelt subsidies en ambtenaren. En voedselbanken.. En collectes. Er blijft nog genoeg over van de 1500 miljard om alle grote bedrijven collectief te maken en de kippen echt beter leven te bieden. De vakbondsbobo's willen slechts een paar procent loonsverhoging voor ondergeschikte werknemers bij overmatig beloonde bazen.
Verscheiden leden van de PvdD wensen concentratie op het lot van de dieren. Maar dat hapert als men de vrije hand laat aan huidig "Den Haag". Er zitten nu bij Albert Heyn 16 kippen op een vierkante meter, de dominerende mening is dat de meeste dieren naar het slachthuis moeten, zo gauw mogelijk, en men dringt aan op meer, meer woningen in dit land. Zo wordt het door de heersende top van de kapitalistische monarchie bekokstoofd met applaus op die dinsdag. Daarom dient de PvdD boe te roepen en een programma te presenteren over mens en dier, liefst over de grenzen heen binnen genoemde federatie om meer gehoor te krijgen in de wereld. Een programma behelzend onmiddellijke uitroeping van de republiek der gelijkwaardigen met hun deelname aan beraad en besluit via bindende referenda. Met wegsturen van de duitse vrouw in Brussel die zes kinderen heeft en verplichte DNA registratie, krimp van te grote staten, afschaffing dubbele nationaliteit, zoeken naar lege gebieden buiten de nederlandse grenzen om daar leefbaar milieu te creëren, ook droog terrein maken voor groot wild in het voor vogels en vissen overmatig grote IJselmeer en gebundeld wonen bevorderen door etages voor opa en oma toe te voegen. Regionale economie is belangrijk tegen uitbuiting; in Slochteren staan geen villa's en komen er ook niet zo lang Den Haag de burgemeesters benoemt.
De media laten vooral de tegenwoordige bazen aan het woord, die het volgens het bovenstaande verkeerd doen. Te overwegen ware een nieuwe Tweedaagse krant voor betere aanpak. Ook internationaal verkrijgbaar op vliegvelden. Tevens een televisiejournaal zonder alsmaar presentatoren in beeld en met eenvoudige nederlandse zinnen plus ondertiteling in het engels. Voor wereldwijd publiek.

Geen opmerkingen: