zaterdag 12 september 2020

internationale aggressieve drang verminderen

Humanistisch Verbond,
                                                  Atomaire explosieven zijn nodig om inkomende grote meteoren van koers te veranderen. Atoombommen kunnen gemist worden als de drang naar ruimte op Aarde vermindert. Hiertoe moet een algemene DNA registratie plaats vinden teneinde sancties te kunnen nemen tegen overbevolking. Bijkomend voordeel is dat onwettige kinderen gelijk gesteld worden met andere erfgenamen. Ook zijn zo ouders te achterhalen die hun kinderen verwaarlozen. De bevolkingsomvang van een staat dient beperkt te blijven teneinde angst van de buren voor overheersing weg te nemen. De limiet ware te stellen op 500 miljoen zielen, hetgeen splitsing van sommige staten vereist en 1-kind politiek.
De atoom- en waterstofbommen zijn het best op te slaan, met ombouw voor eerdergenoemd doel, in een Noors fjord, op Groenland, op Nova Zembla en in Alaska met internationale bewaking en controle.
Zodra de monarchistisch piramidale maatschappij in Nederland vervangen wordt door een werkelijk democratische republiek met bindend referenda -de rijken van het parlement met hun knechten de politie hebben het dan niet meer voor het zeggen- en roulering van belangrijke funkties -bestrijdend opeenhoping van macht- zal ons land vooraan kunnen staan in het aandringen om van alle staten de atoomwapens naar die afgelegen plekken te krijgen. Dit hoort breed gedragen te worden door kennis opnemende bevolking. Waartoe ook het huidige huurlingenlegertje vervangen moet worden door jonge mannen en vrouwen die gelijk vroeger de ridderzonen militaire vorming ontvangen om te leren in tijd van nood hoofd en handen te gebruiken. En tegelijk dagelijks te helpen goede orde te handhaven zonder boa's.
Laat wie Poetin bezoekt hem twee Vlaamse Reuzen schenken. De oude man kan dan met de gezellige konijnen bezig zijn.

Geen opmerkingen: