zondag 10 december 2023

........... goed nieuws voor een klaagster


Ad Valvas,
                                                                  Druk bezig is men met bulldozers en zo, die verhardingen op het binnenplein van de VU kapot maken. Niet alles want wij willen als het regent niet door de modder, maar hopelijk met ruimte voor wijnstokken langs de warme zuidmuren, waarvan je als de druiven rijp zijn kunt plukken. Bijna gelijk als in het Paradijs of zo men wil bij Hans en Grietje. 
Op 1 april begint men vervolgens met rond de hoge schoorsteen van het energiecentrum een kap aan te brengen in de vorm van een prachtige vulkaankegel, waaronder tropische tuinen met natuurlijk ook allerlei lekkers. Het zal daar bij wijze van spreken warm genoeg zijn voor de jongens en meisjes om slechts in een vijgeblad gekleed te gaan. Mooi gezicht toch vaak, hoewel je er soms moeite voor moet doen!
Op een latere 1 april wordt in de regio tegenover de Canarische Eilanden een nieuwe, niet meer aan de hollandse christelijke achterban gebonden VU (bij hotspot Eemshaven is plek voor dat christelijke met ook onderwijs hoe je miljardairs hun geld richting Schatkist sluist in plaats van kenniskwartier van de kapitalisten op de Zuid-As te willen zijn, want deze mensen verstoren immers de samenleving) geopend in een metropool onder NL wet, verkregen in staatkundige evolutie met ruil voor het verblijf van een half miljoen marokkanen bij de Noordzee. Voor hetzelfde geld dat verdichting van de Randstad kost kunnen ginds drie prachtige steden gebouwd worden, waarvan de tweede weg te geven is aan Marokko en de derde aan de West-Saharanen. Zijn die ook blij. Met rondom groene velden en bossen (zodat er geen kerstboom nodig is) tussen de zonnepanelen, gedrenkt met afvalwater. Waar dieren zich vermaken die bij ons slechts in kooien zitten. En wij hoeven niet onze winterjas aan te houden op college. 

Geen opmerkingen: