woensdag 17 april 2024

pot en ketel reinigen

Een onbevangen waarnemer zal opmerken dat de hoogsten van de rechterlijke macht in Nederland zich willens en wetens afkeren van de Wet zoals die in art 1 der Grondwet vastgelegd is. Volop wordt er immers gediscrimineerd, zoals met dubbele nationaliteit welke onder meer woonrechten in twee landen verschaft plus dubbel stemrecht; zoals met onderscheid naar afkomst hetgeen de bevoorrechte personen geld uit de Schatkist oplevert om niet; zoals door de fiscus met hulp van gewetenloze advocaten en rijke lieden vertegenwoordigende politici. Bij elkaar genomen wordt er voor vele miljarden onwettig begunstigd en benadeeld onder toezicht van de Hoge Raad en de Raad van State. Daar zitten De Groot en De Graaf, die vervolgd en bestraft moeten worden voor hun bedrog. Natuurlijk met de puntjes op de i en zo komt tevens de schendingen van art 3 in het Haagse baantjescarrousel aan de orde. Deze personen valt bovendien achterlijk knoeien te verwijten met hun erkenning van een feitelijke leek als president van de hoogste rechtsinstantie; iemand die als een hond aan de leiband loopt van de niet door het volk gekozen Rutte -die zich gedraagt als loopjongen van de kapitalisten en thans slijmt met bommen en granaten (de betaling ervan) om een NAVO-baantje te krijgen. Ònder Biden uiteraard. Onbekwaam om als staatshoofd de wet te handhaven en daartoe ook niet de wil hebbend, doch uit op poen en vleierij is meneer Amsberg. Zoiets heeft voetbalminnend Nederland, waar op de velden steeds meer oude mannen met baarden rondlopen en door de radio je gehersenspoeld wordt met vieze reclame alleen voor hoger opgeleiden met tot slot een naar duits deuntje. Het volk had beter moeten opletten, zorgen voor vervanging van de slechte onderwijzers; geen genoegen nemen met alleen welgestelden in de Tweede Kamer die allemaal boven de ton aan inkomen zitten en het hemd nader dan de rok hebben. Zoals voor de hele wereld blijkt uit hun voedselbanken. Mensen met lage betaling weten doorgaans niet hoe zij bedot worden door de intelligentsia met overheveling van geld uit hun zakken via de aftrek pensioenpremie naar welgestelden. Dit is volstrekt tegen het betalen naar draagkracht. Is het lastig om hiervan het waarheidsgehalte te beoordelen? Als de rijken minder afdragen moeten de armen meer afstaan. Kwalijk is dat het werkvolk nooit gestaakt heeft ter wille van onderbetaalde collega's in lagelonenlanden. Daar moet verandering in komen. 
Het is in Nederland de laatste eeuwen niet anders geweest dan dat regenten de baas spelen en de maatschappij piramidaal organiseren met hoog en welgesteld versus laag, dikwijls tekortkomend. Nieuw hierbij is dat dieren thans niet meer bijbels verantwoord bejegend worden zoals met sabbat voor de ezel, die dan vrij mag rondstruinen en dat planten plus insecten en wat er volgt in de voedselketen op grote schaal vergiftigd worden. Rechteloos zijn als de mens dat beslist. Medeverantwoordelijk voor de ellende in de bio-industrie is zeer zeker de rechterlijke macht, die immers niet aan de leiband van met geldzucht besmette lieden hoort te lopen doch onafhankelijk billijkheid heeft te zoeken. Vervuilers en wie mishandelen moeten geen riante uitkoopregeling ontvangen doch beboet worden. Dus nog meer reden om De Groot en De Graaf weg te jagen. Laat vervolgens de varkens emigreren naar de wijde bossen van de dunbevolkte Baltische staten. Etc. zoals geen kip uit de bio-industrie in de mensa van de vroeger christelijke Vrije Universiteit.
Het vuil uit eigen land verwijderen stelt beter in staat om oneerlijke rechters in het buitenland die zich schuldig maken aan grove schendingen van mensenrechten aan te pakken. De Europese Unie heeft hier een mooie taak en bij de komende verkiezingen is te letten op welke partijen ter zake actief zijn. 

Geen opmerkingen: