maandag 12 juli 2021

weg met Raimondi

          weg met deze knoeier
Er staat geschreven dat God het hart van Farao verhardde. Onze hersens hebben een centrumpje waar info van buiten en uit het geheugen binnenkomt en verwerkt wordt. Talloze combinaties zijn er mogelijk tot besluitvorming, hetwelk zelfstandig geschiedt als men aanneemt naar het beeld Gods geschapen te zijn en dus alle vrijheid te hebben. In oude teksten had men minder woorden en begrippen ter beschikking en er wordt niet meer geloofd dat de bijbelse getuigen het altijd juist hadden, terwijl wij thans ook anders reageren en handelen. Zo geldt nu de handtekening waar vroeger offer en bloed nodig waren voor bezegeling van verbond. Daarenboven weten we dat er mogelijk talrijke bewoonde planeten zijn waarbij de Aarde bestemd is voor evolutie. Daarin past precies het Nieuwe Verbond met de Schepper, gebracht door de Messias, waarin onze status verhoogd wordt "van knechten tot kinderen"; van loon wensend tot opgevoed moeten worden en hiertoe lief en leed doormaken om niet tot automaten te geraken. Ook is er begrip ontstaan dat een chipje voldoende is voor een reprint of herschepping. Geest wordt deels verstaan als sfeer welke ons brein kan opmerken maar niet uitgesloten is ook onverwachte interactie van de cellen daar of zelfs werking als radio-ontvanger voor seintjes van buiten. Daarom valt te begrijpen dat meneer Farao voor Israëlieten positieve stroompjes en denkbeelden zelf weghield uit het bestuurscentrum in zijn hoofd, zelf het eigen standpunt verhardde terwijl God passief bleef, niet meewerkte aan een betere optie. Waar de Farao niet om gevraagd of gebeden had. De Schepper wordt door de mensen als goed gezien omdat een beetje minder toch als onvolkomen geldt in wat bereikbaar heet. We kunnen Hem uiteraard enig experimenteren niet ontzeggen want HIJ ZIJ HET is geen machine.
De Europese Unie heeft in haar Verdragen -die gaan vóór nationale regelgeving- als kern gelijkwaardigheid der burgers en dit vastgelegd in de preambule. Het betekent dat Nederland alleen de republiek als staatsvorm mag hebben. Met een gekozen president die bekwame ministers zoekt uit heel het volk en bindende referenda houdt. In een monarchie heerst fundamentele ongelijkheid gebaseerd op krachtsverhoudingen en niet op beschaving. Daar ontstaat een piramidale maatschappij met ongeveer een derde van de bevolking bovenmodaal, die zich macht en geld toe-eigent ten koste van vooral de minima, terwijl de middenmoot grotendeels buiten schot en passief blijft. Hierbij wordt danig gestolen zoals vele miljarden via de aftrek pensioenpremie welke in strijd is met het aanvaarde belasting betalen naar draagkracht. Voorts zijn de baantjescarrousels volstrekt onrechtmatig en duidelijk in strijd met de nationale grondwet. De hollandse rechterlijke macht faciliteert en steunt en geniet zelf van deze flessetrekkerij en discriminatie zodat het Europese Hof voor de rechten van de mens verplicht is tot actie ter correctie. Conform de gesloten Verdragen de aantasting van de gelijkwaardigheid door die nederlandse kwaadstichters bestrijdend en te niet doende. 
Taal is niet alleen essentieel bij religie maar eveneens voor de wetgeving. Wel, er staat duidelijk genoeg dat het soevereine volk der europeanen gelijkwaardigheid wil en verplichtend vastgelegd heeft. Raimondi, president van het Europese Hof voor de rechten van de mens, is bekwaam tot lezen en zulke eenvoudige maar essentiële wettekst ten volle te begrijpen. Hij wil dat echter niet want de misstand duurt voort. Daarom moet hij weggestuurd worden en vervangen door een wel eerlijke opperrechter die werkelijk de wet handhaaft en zich niet plooit naar macht- en geldhongerige elite-mensen. Die tussen haakjes ruim aanwezig zijn onder de parlementariërs en waarom er betere partijen nodig zijn. Als Marianne Thieme wil kan zij per referendum door ons in een ommezien gekozen worden tot presidente en huidig "Den Haag" vervangen door iets beters. Al die gasten in kabinet, parlement, op universiteiten en bij de media met verhard standpunt tot handhaving van de leugen dat NL een rechtsstaat is stellen zich vijandig op jegens werkelijke democraten. Daar zijn zij helemaal zelf verantwoordelijk voor en derhalve weg met hen. Bij eerlijke bejegening van de medemens als gelijkwaardige volgt welhaast automatisch respect voor dier en plant, verdwijnt de bio-industrie en blijft het Amazone-oerwoud behouden. Worden er ook geen miljoen huizen bijgebouwd in ons land maar komt er wereldwijd verplichte DNA-registratie om sancties te kunnen nemen tegen overbevolking.

Geen opmerkingen: