zaterdag 16 oktober 2021

help mee

        Opinie
                              Dus de premier wil niet zeggen hoeveel de parasiet die zij in Den Haag koning noemen -maar onbekwaam en onwillig is tot handhaving der wet- door hem en consorten toegestopt krijgt uit onze Schatkist? We hebben wet voor non-discriminatie en de preambule der Verdragen van de Europese Unie garandeert! gelijkwaardigheid. Ergo recht op deelname aan beraad en besluit op vergaderingen en met bindende referenda. Dat zal bij effectuering koerswijziging betekenen omdat de veelverdieners van de Tweede Kamer ondergeschikt worden. Echte democratie vergt republikeinse ordening met een werkelijk onafhankelijke Justitie, die optreedt tegen het Haagse baantjescarrousel en naar de gevangenis stuurt als op grond van afkomst de minister-president begunstigt en omgekeerd benadeelt. 
Blijkbaar zijn de NL-rechters op deze punten corrupt, volgend de machthebbende elite die gewoon egoïstisch is. De professoren zien wel splinters in andere landen doch verzuimen de jeugd in te lichten over de balk in eigen land. Dat moet welhaast opzettelijk zijn, gelet op hun kennis of wijsheid. Men grendelt daar ondertussen de universiteit af voor buitenstaanders om zelf hoger te lijken. En meer poen te vangen. Gaat het om vuilakken, die het volk bedriegen? Volgens psalm 14 is er geen sprake van absolute verschillen in slechtheid. Die premier zal recensie krijgen in de geschiedenisboeken, hoogstwaarschijnlijk nog minder vleiend dan heden bij beneden-modaal; als leider in veel kwaad terwijl toch ommekeer mogelijk is met nieuwe republiek, bijv. met Marianne Thieme als presidente wegens haar uitingen, gedragingen en programma. De man in het torentje lijkt per saldo maar een loopjongen van hebzuchtige elite en aanhang, die ook hogerop wil ten koste van vermeende lageren. Zo'n handlanger krijgt doorgaans het etiket vuilak opgespeld, niet eerlijk uitkomend voor de piramidale samenleving doch misleidend en goede toestanden verhinderend. Echter nogmaals die psalm en dat wist u al.
Het schijnt deze herfst dat het landsbestuur niet verandert en op de oude voet doorgaat met verbreding van de kloof. Sociale politiek kent geen miljardairs, geen heimelijke monopolies en vooral autonomie waar zulks mogelijk is. Zoals met autonome landsdelen, waarin onder meer de groningers zelf uitmaken of ze de resterende honderd miljard aan aardgas willen gebruiken voor grondige vernieuwing en uitbouw van het bewoonde landschap en met een nieuwe kern aan de Eemsmond voor een christelijke universiteit- de VU werd van de achterban gestolen en zit thans onder de plak van atheïsten- en hierheen verplaatst vliegveld Eelde. Dat vermindert het belang van Amsterdam als verzorgingscentrum en marktplaats. Er zijn niet eens meer woningen nodig in deze stad als degenen die niet bijdragen aan deze functie overgehaald worden -met goede woorden en geld- om te verhuizen. Wereldwijd is er verplicht DNA-registratie nodig om sancties te kunnen nemen tegen overbevolking. Waarvan uit landen met bevolkingsexplosies zoals Afghanistan migratiestromen voortkomen vanwege ruzie thuis over de schaarse en onderontwikkelde hulpbronnen.
Nieuwe verkiezingen met honderd euro beloning voor de inspanning van eenieder om zich goed te oriënteren kunnen leiden tot een vooruitstrevend sociaal kabinet. Dat kan desnoods afgedwongen worden door een algemene staking. Door het soevereine volk wel te verstaan. De media hebben hier een grote taak tot voorlichting. 

Geen opmerkingen: