zondag 31 oktober 2021

Schaf de toeslag kinderopvang af

                                    en voer verplichte DNA-registratie in om sancties te kunnen nemen tegen overbevolking. *
De moeder kan beter zorgen voor een klein kind dan een vreemde in de opvang. Dat is heel belangrijk want zo is er ook controle op wat het jonge kind mee krijgt. Je kind wegdoen om veel geld te verdienen is tamelijk egoïstisch. Tot het zeventigste jaar werken is voor een vrouw doorgaans niet te moeilijk en waarom het grote aantal arbeidsjaren niet verminderen met thuis zorg voor de kinderen? Er bestaat veel gedrang voor de betere banen en dan krijg je enige doorstroming. Wie wil er bijvoorbeeld niet een radiotaak in plaats van dat de riante beloning steeds naar vriendjes stroomt? Het bij de afschaffing vrij komende geld is te gebruiken voor hoger minimumloon, zodat onderaan de maatschappelijke ladder men zichzelf kan bedruipen. Het personeel van de kindertopvang zal vaak terecht kunnen voor arbeid in ziekenhuizen. Voorts zijn er volop meisjes die voor een bedragje even willen oppassen. Verscheur verder de regelingen ouderschapsverlof en zo. Bij voldoende vrije dagen kunnen de mensen zelf wel, zonder bureaucratie, uitmaken hoe en wanneer.
Wel moet er natuurlijk gesubsidieerde hondenopvang komen. Die vriendelijke dieren bijten alleen slechte mensen, helpen ons af van de overschotten in de bio-industrie en vrijwaren het Amsterdamse Bos van konijnen en patrijzen die kindertjes aanvallen.
                                           
*Dat verschaft aan onechte kinderen ouders, met delen in de erfenis. Nog schendt de Justitie hun rechten om hooggeplaatsten te ontzien.

Geen opmerkingen: