vrijdag 8 oktober 2021

politieke gevangenen

Partij voor de Dieren Amsterdam,
                                                                        Welzijn zoals de PvdD beoogt voor mensen en dieren mag niet selectief beperkt blijven en wie onrechtmatig in gevangenissen verblijven verdienen onze aandacht en hulp. Vluchtende Afghanen kunnen voor een kwart van wat het in Nederland kost in noordelijke buurlanden alles krijgen wat ze nodig hebben. Mits zij daartoe geld ontvangen, bijv. van "Den Haag". Dat geld komt dan niet terecht in de hollandse economie maar verdwijnt geheel naar die armere landen. Tenzij zeg huisvesting als huur aangeboden wordt met later verkoop van de panden.
Dan blijft er geld over om politieke gevangenen vrij te kopen, desnoods tersluiks met omkoping hen uit de gevangenis halen en bij ons opvangen. Algemeen is het gunstig om evenwicht te hebben tussen emigrerende autochtonen en binnenkomende buitenlanders. Dubbele nationaliteit verlenen is volstrekt uit den boze, want zeer discriminerend voor de rest die zich niet in twee landen vermag te ontplooien. Verschillende kwaadaardige regimes willen verhinderen dat die politieke gevangenen in eigen land actief zijn, maar weg naar het buitenland hindert minder. De ambassades moeten terzake info verzamelen, ook over strafbare rechters, en activiteiten ontplooien. Merk op dat huidige migratiestromen grotendeels veroorzaakt worden door bevolkingsexplosies.
Het kost niet erg veel en het is goed voor hun oriëntatie dat vluchtende Afghanen enige maanden in Nederland verblijven. Zo was het ook beter om Afghaanse politie hier op te leiden. De burgemeester van Amsterdam blijkt onbekwaam om de stad als economische en sociale marktplaats of verzorgingscentrum goed te besturen en het schort kennelijk ook op beide universiteiten aan inzicht dat er al voldoende woningen in de hoofdstad zijn om onderdak te bieden aan wie bij die centrale functies werkzaam zijn. Al jarenlang verzuimen de prominenten van Groen Links om met overreding en financiën uitruil te stimuleren voor bewoners die evengoed elders kunnen en willen gedijen. De kwaliteit van de dienstverlening door de hoofdstad wordt hierdoor aanzienlijk naar beneden gehaald. Bij verkiezing van de burgemeester is het niet raadzaam om de falende huidige kandidaat te stellen. De spraakmakers in de Gemeenteraad lijken meer oog te hebben voor hun status en voor hun gelijk dan voor beter bestuur en zo blijft het grote gebouw op de Dam ontoegankelijk anders dan het vroegere democratische centrum in Athene. De stad is bovendien weinig vriendelijk voor allerlei dieren en honden jagen in het Amsterdamse Bos klein wild op en weg na thuis van de bio-industrie gevreten te hebben. Krijgen binnenkomers voorlichting over de kwade kanten van de bio-industrie?
Ondertussen valt in een ommezien tijdelijke huisvesting te regelen, bijv. met houten huizen die geen sporen nalaten bij afbraak, met caravans, met spullen dat het leger heeft voor veldtocht. Naast de spoorbaan bij Beilen ligt een open vlakte met akkers. Daar kun je dan een tijdelijk Kleinkaboel of Houtenhuizen stichten.

Geen opmerkingen: