donderdag 28 oktober 2021

samenzweren te Hilversum

                                     Er is in ons land een minderheid die bestendiging van de inkomens- en statusverschillen wil. Met name is dat bon ton in de VVD. De meerderheid van de kiezers hoort volgens recente opiniepeilingen thuis bij centrum-links. Is dan voor afvlakking en dit ook de PVV, want diens programma is gunstig voor beneden-modaal. Van nature ligt er geen rechts kabinet voor de hand omdat tot rijkelui hoogstens een kwart van de bevolking te rekenen valt. Maar in de Tweede Kamer zitten slechts mensen met hoog inkomen uit de Schatkist - die van de SGP ontving al een paar miljoen- en vandaar de afgelopen jaren steun voor de loopjongen van de VVD.
Het volk is soeverein, zo luidt het principe van ware democratie en daarom horen er nieuwe verkiezingen te komen. Motiveer de stemmers met goede voorlichting en verstrek honderd euro bij opkomst voor hun inspanning. Dat verschuift de politiek ongetwijfeld naar links. Als burgers van de Europese Unie geldt voor ons strikte gelijkwaardigheid zoals beleden in de preambule der Verdragen. Kabinet, parlement en de zich afhankelijk gemaakte Justitie saboteren echter het recht op deelname aan beraad en besluit. Dus geen bindende referenda of volksvergaderingen. Want u bent onbekwaam en zou de huidige bazen kwijt willen. 
Zodoende vergaderen die nu in Hilversum om hun verkapte staatsgreep uit te voeren. 
Merk op dat de VVD relatief sterker is komen te staan door verliezen van twee coalitiepartijen. Dan is het onwaarschijnlijk dat de welgestelden meer belasting zullen moeten betalen uit hun overschotten. Integendeel mogen zij verwelkomen dat Afghanen hier gehuisvest worden in plaats van stukken goedkoper in gindse buurlanden, want zo stijgt de staatsschuld en vangen zij meer rente.
Kunnen de mensen op de Antillen links in Nederland versterken? Dubbele nationaliteit met twee keer stemrecht en ontplooiingskansen in twee landen is zwaar discriminerend jegens anderen, maar op Curaçao heeft men toch de nederlandse nationaliteit en wat let dan om mee te kiezen voor de Tweede Kamer?

Geen opmerkingen: